Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy sírtatok...

Volt már olyan, hogy sírtatok egy ismeretlen ember halála miatt?

Figyelt kérdés
Ki volt az illető, hogyan tudtad meg a hírt? stb... Elmesélnétek?
2012. márc. 18. 16:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem sírtam, de napokig a hatása alatt voltam annak, amikor kiesett egy 6-7 éves kislány a 8. emeletről. Szemtanúk szerint kiesett az ablakon és néhány percig még kapaszkodott a párkányban, majd elfogyott az ereje és lezuhant mielőtt a tűzoltók kiértek volna. Bele gondolni is rossz, hogy mi élhetett át élete utolsó perceiben. A lakók hiába próbáltak mindenféle paplant és plédet odaszórni, hogy enyhítsék a zuhanást, a kislány a kórházban meghalt.
2012. márc. 18. 17:11
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Arra nem emlékszem, hogy valaki halála miatt sírtam, de biztos előfordult már ilyen is.

Amiatt gyakran elejtek pár könnycseppet, hogy olvasok itt, blogokban, arról, hogy egyes emberek milyen rossz körülmények között élnék: valakinek luxus a sajt, a gyümölcs, ez azért szívszorító. Megismerkedtem itt egy olyan lánnyal, aki öngyilkos akart lenni, szerencsére lemondott erről az őrült ötletéről. Szóval, mások szerencsétlen, rossz, szomorú helyzete sokszor meghat, mint ahogy az is, hogy hány gyerek éhezik, stb.

2012. márc. 18. 17:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Hűh. 8 éves voltam, amikor a legjobb barátnőm anyukája meghalt mellrákban, pedig még csak 38 éves volt, egy 8 éves kislánnyal, tanárnőként. Csak egyszer találkoztam vele, amikor nála voltunk, és leöntöttem a fehér szőnyeget málnaszörppel, és csak nevetett.

A temetése volt mai napig életem legszörnyűbb napja, de ezt nem tudtam előre. Elszöktem anyutól, hogy körbenézzek a temetőben. Mai napig vonzanak az ilyen helyek, igazából minden vágyam hogy egy elhagyatott kastélyban élhessek, de akkoriban nem volt ilyen beteg az elmém, szóval amikor beléptem egy házacskába, és megláttam a holttestet, a nyitott koporsóban...mai napig nem felejtem el azt a látványt, azt a sárga, kiszáradt bőrt, azt a száraz hajat. Azonnal felismertem, hogy az a barátnőm anyukája.

Megvizsgáltam, aztán szépen lassan kisétáltam, és elkezdtem sírni, mindenki engem nézett sajnált. Ekkor eleredt az eső. Ilyen hatalmas vihart a mai napig nem láttam.

Mondhatni életem legrosszabb napja volt. A barátnőm persze később "hálás" volt nekem, 9 évesen mondta, hogy én voltam az egyetlen barátnője, aki megsiratta, és azt mondta, hogy ebből látja, hogy én igazi barát vagyok. Hát..

2012. márc. 18. 17:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen nem ismertem, de nagyon kedveltem Kaszás Attilát.
2012. márc. 18. 17:33
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
nem.
2012. márc. 18. 17:34
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
Diana hercegnő halála bejelentésekor jöttek ki könnyeim.
2012. márc. 18. 17:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ó igen, Kaszás Attila..istenem, miért csak 15 éves vagyok, így nem vele láttam a Padlást..:[ Emlékszem pont arról beszélgettünk Anyuval az autóban, hogy mikor fogjuk megnézni, megálltunk az újságosnál, hát mi volt a Blikk címlapján...meghalt Kaszás Attila. Úgy sajnáltam. Persze láttam mással is, de nem ugyanaz volt.
2012. márc. 18. 17:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kellett festenem egy portret, a megrendelo huszoneves batyjarol, aki balesetben halt meg.

Egy mosolygos foto alapjan kellett dolgoznom, hat volt, hogy fedtes kozben elsirtam magam.

2012. márc. 18. 17:37
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen , amikor két gyermek vízbe fulladt. Egy autóba voltak , majd be gurultak a vízbe. Át tudtam élni mit érezhettek. Csak a halált nem. De , volt a tv-ben is. Nálam ez ütötte ki a biztosítékot. Minden gyermek sérelmen . Nálam a gyermek szent és sérthetetlen. Aki gyermeket bánt az számomra nem ember . Sajnos én sem leszek az.Akaratom ellenére.De nem bántom, csupán a helyére teszem. Ez van.
2012. márc. 18. 18:09
 20/28 anonim ***** válasza:
Volt. Ha olyan a sorsa, vagy a személyisége, hogy mélyen megérint, akkor bizony sírok. Pl. megsirattam azt a 12 éves kislányt is, aki nemrégiben síbalesetben elhunyt.
2012. márc. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!