Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok inni de végül...

Nem akarok inni de végül mindig megteszem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A családom már évek óta nem beszél velem, a barátnőm elhagyott, már kevés barátom van és nem igazán akarok emberek közé menni de van rá okom. Mindig a kocsmába kötök ki és ezt már nem akarom, mindig mondom hogy inkább nem megyek de pár perc után már azt mondom hogy már úgyis mind1, nem szól érte senki. Tudom hogy az alkohol nem old meg semmit de mégis jó hogy 1 ideig senki vagyok. Este elmegyek, másnap meg fejfájásra ébredek sokszor nem is itthon és teljesen kiesik az éjszaka. Élni sincs kedvem, régen sokkal jobb volt. Mit csináljak?

27/F

2012. márc. 17. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz!!!,de nem lehetetlen!...de szerintem már valamelyik kocsmába "röhögve"meséli,hogy mennyire aggódunk érte!...külömben írt volna...
2012. márc. 22. 04:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem fontos nekem az alkohol tudok élni nélküle. Csak egy idő után már arra gondolok hogy miért ne, úgysincs jobb dolgom.
2012. márc. 24. 21:03
 13/14 Missi_Key ***** válasza:
100%
keress magadnak hobbyt
2012. márc. 25. 01:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez IGAZ Kérdező!...igaza van az utolsónak ,mert mióta leszoktam a piáról akkor kezdtem ismerkedni a számítógéppel...most ez a "hobbim"...Azóta jobban élek és a kocsma előtt "gázt adok az autómnak"!!!
2012. márc. 25. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!