Ha egész életetekben szegényen, kuporogva élnétek és egyszer csak óriási összeghez "jutnátok", mégis ti mit kezdenétek vele?
nyertél a lottón?
:)
de jó neked! :)
Több száz millió? Hát ez esetben biztos azzal kezdeném, hogy megengednék magamnak némi luxust, amire most nem telik. Mondjuk első körben elmennék családostul valahova egy jó nagyot kajálni, aztán vennék magamnak valami csini ruhát és elmennék egyet bulizni, mert erre már jó ideje nem volt semmi keretem, és a jelen helyzet szerint sokáig nem is lesz.
Na utána foglalkoznék a fontosabb dolgokkal is :)
Ha ilyen nagy összegről van szó, akkor a nagyobbik részét lekötném. Aztán még egy jó másfél évig nem csinálnék semmi különösebbet, maradnék ahol vagyok, mert a tanulmányaimat mindenképp be szeretném fejezni, ennyi van hátra. Közben nyelvet tanulnék - így már lenne miből, nem a netről kéne, tanár és minden más segítség nélkül. Ez idő alatt nem szórnám ész nélkül a pénzt, viszont annak semmi értelmét nem látnám, hogy lakást/házat vegyek, hiszen csak másfél évig maradnék itt. Viszont valamivel kényelmesebben élnék: mondjuk hónap végén is lenne más kaja a rizsen kívül.
Amikor befejeztem a tanulmányaimat, nyugodt szívvel tudnék külföldre költözni, nem lennék tiszta ideg, hogy mi lesz, ha nem találok nagyon nagyon gyorsan munkát. De persze mindenképpen dolgozni szeretnék így is, a szakmámban.
Szóval nekem ennyi pénz nem azt jelentené, hogy többet nem kell dolgoznom, vagy mit tudom én, csak segítene, hogy nyugodtabban élhessek, így nagyobb esélyt látnék rá, hogy a céljaim összejönnek, illetve több lehetőséget adna, hogy az esetleges hibákat korrigáljam.
Sokat olvasni a beteg kisgyerekekről. Egy kamiont megraknék tartós élelmiszerrel, ruhákkal játékokkal, és elvinném. Semmi segélyszervezet, meg ilyenek, hanem oda, a ház elé!
Vennék rengeteg termőföldet, és bérbe adnám. Így lenne esélyük azoknak is gazdálkodni, akik emiatt nem tudnának. És leülnék a se.ggemre. Szülnék húsz gyereket!
Én rendezném a család tartozását.
Vennék anyámnak egy lakást.
És a többit a tanulmányaimba ölném bele.
Ha annyira nem sok pénz, akkor mindent a tanulmányaimba invesztálnám.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!