Azok a férfiak akik elhagyták a családjukat megbánják előbb vagy utóbb?
Figyelt kérdés
pl. tipikus eset: egy másik nőért...?2012. márc. 16. 22:15
11/15 anonim válasza:
Nem bántam meg.Miért is tenném?Ha nem tudunk együtt élni,csak a gyerek miatt nem fogok.
12/15 anonim válasza:
9-10-nek De legalább nem ösztönökre hivatkozol. Nem csűröm-csavarom, de ha mindenkivel összeborulnánk akinél a hormonjaink jeleznek, az egész föld egy szép nagy család lenne. A döntést pedig felelősségtudatból hozzuk, ami felülírja a hormonokat. Én legalábbis így alapítottam családot. A kísértés pedig mindenkinél megjelenik előbb-utóbb.
13/15 anonim válasza:
Jó neked, de mi abban a felelősségtudat hogy van egy szar házasság de szegény gyerekek miatt együtt maradunk, had lássák hogy marjuk egymást életünk végéig...hátha ők is ezt teszik majd mert ezt látták de semmi gond, mert a lelkiismeret tiszta. Semmi felelőtlenség nincs abban ha valaki lelép egy rossz kapcsolatból, inkább jót tesz hosszútávon még ha akkor egy tuskónak is tartják. Ahol meg onnan lép le valaki ahol semmi gond nincs az se véletlen, csak a látszat hogy nincs gond, mivel ha tökéletes lenne minden akkor nem történne ez. Lelkiismeretnek semmi köze hozzá, én se maradnék olyan férfi mellett aki rossz lett hozzám vagy egyéb,csak azért mert szültem neki 2 gyereket és az se lenne véletlen ha én lennék egy hárpia és engem hagynak ott.
14/15 anonim válasza:
Jaa, én nem mindenáron összetartott szar házasságról beszélek, hanem arról, hogy egy házasság érjen annyit, hogy nem sz@rjuk szét. Márpedig aki a bizonyos hormonoknak nem tud ellenállni, az saját maga sz@rja szét a házasságát, családját. És ez sima önzésből történik a legtöbb esetben. Megfontolt ember tudja, hogy új seprő jól seper. De ugye előbb-utóbb az is régi lesz. Már indulnak is a hormonok, megyek tovább, lesek csodát... És ebből azok a bizonyos gyerekek azt tanulják meg, hogy vagyok én, a többi nem számít. Apám is meglépett, vagy éppen anyám. Nem jó ez így, hidd el. Még egyszer mondom, nem a szenvedős kapcsolatokról beszélek, hanem arról, hogy ne tegyük szenvedőssé.
15/15 anonim válasza:
Ott meg a gond hogy úgy házasodtak hogy nem ismerték egymást, és nem is tettek azért hogy a kapcsolat jobb legyen,és a házasság előtt azért fel lehet mérni hogy ki motivált és ki nem. Végülis a kérdező nem tért ki hogy milyen házasságról beszélünk, de ha belegondolsz ha egy férfi elhagyja a családját mert a másik jobb akkor az a házasság nem volt rendben, mert egy igazán jó házasságból és családból nem lép ki az ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!