Mennyire befolyásolja párotokot az anyósotok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 11:17
11/16 anonim válasza:
Próbálkozott, főleg az elején, amikor összejöttünk, de nem megy neki.
12/16 anonim válasza:
Teljesmértékben, ezért vagyunk külön. Persze nem a jóra befolyásolta. Anyósom, a pénzért mindent alapon él.
13/16 anonim válasza:
Fehér holló: dettó, az enyém is. Azt mondja rendezzek el neki valamit, ő nem hívja az illetőt, mert külföldön van, és sokba kerül. :))) mintha nekem nem kerülne pénzbe az utánajárás. Na de annyit mondtam neki, hogy aki nyerni akar, annak befektetni is kell, és hogy vagy most hívja, vagy megvárja, míg hazajön :) mert nem foglalkozom az üggyel.
bocs az offért, de tegnapi sztori, és nem bírom magam túltenni egymhamar ezeken...
14/16 anonim válasza:
Nagyon! De nem is befolyásolja, hanem inkább szándékosan idegesíti, kihasználja, zsarolja, lelkileg terrorizálja. A férjem emiatt egy roncs lelkileg és egészségileg is, de mindezek ellenére szereti az anyját.
15/16 anonim válasza:
Sajnos teljesen.ezert vagyok a feleségemmel válófélben.....
16/16 anonim válasza:
Az gyökér aki a családját fölrúgja az anyja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!