Miért van az, hogy az apák nem igazán akarnak gyerektartást fizetni?
Kifejtem mire is gondoltam, a legtöbb apa azon ügyködik, hogy lehető legkevesebb gyerektartást fizesse.
Meg az anyák azon vannak, hogy hogyan is tudnák lehúzni az apákat, mindig emeltetni akarják a gyerektartást ez miért van?
Én elhiszem, hogy kell a pénz mind két félnek de mégis mire jó ez az állandó civakodás?
Vannak apák, akik a volt feleségükön akarnak bosszút állni ezzel, de a gyereküknek ártanak és vannak anyák, akik saját magukat kívánják eltartani a gyerektartásból.
Undorodom ezektől. Vicc, hogy egy örökbefogadó házaspár mennyit vár gyerekre és mennyit ellenőrzik őket, de az ilyenek, akik a saját gyerekük lelki világával önmaguk szórakoztatására (mert a bosszúállás szórakoztatás) játszadoznak lehetnek szülők. Nevetséges.
Leírom a tapasztalatomat.
Én 6 éves voltam,öcsém pedig 1 éves,mikor apám lelépett egy másik nővel.Hiába állapított meg a bíróság egy fix összeget,apám évekig nem fizetett semmit,és anyukám egy idő után hiába kért munkáltatói letiltást,mert apám feketén dolgozott. Utána amit küldött is,csak töredéke volt annak,amit a bíróság megállapított.Anyukám,érthető módon feljelentette a rendőrségen,mikor ismét nem fizetett már két hónapja.Megvolt a tárgyalás,amire apám csak az ügyvédjét küldte el,megint megállapítottak egy összeget,amit azóta sem fizet rendesen.Anyukám szegény már beletörődött,meg már azóta én is dolgozom,tehát már azért valamivel jobban élünk.Anyukámnak minimálbérből és segélyből kellett két gyereket felnevelni és még fizetni a lakáshitelt,jogos volt az igénye,hogy fater fizessen rendesen.Fater láthatólag nem él rosszul,az iwiw oldalára feltöltötte az autója képét,és nem Ladáról van szó,hanem Audiról.Sőt,töltött fel olyan képeket,amin nyaralni vannak a mostani feleségével.A láthatási jogával sem igazán élt,nem is érdekli,hogy mi van velünk,már 5 éve nem nézett felénk.Nem mindíg az anyákat kell hibáztatni,hogy túl sokat vártak el.Sok férfi elfelejti,hogy a gyereket nem csak megcsinálni kell,hanem felnevelni is.És az pedig különösen bosszantó,hogy azt hiszik,következmények nélkül kiléphetnek egy házasságból,ahol már gyermekek is vannak.Nem ártana azért gerincet is növeszteni kedves Urak.25/N
Az nem fizet gyerektartást, aki egy felelőtlen tetű.Örül, hogy kilépett a kapcsolatból és most boldogan élné világát, az meg sem fordul a fejében, hogy magára maradt párja miből neveli a gyermeket!Erről van szó itt konkrétan.
A feleségek miért akarnak egyre több pénzt?Mert egyre nőnek az árak is, ráadásul, ha a drága apuka hónapokig egy vasat sem fizet, akkor azt a tartozást illene valamikor rendeznie.Felkötném az első fára az összes olyan pasast, amelyiknek csak addig jó a gyerek, amíg megcsinálja, aztán otthagyja, mint kutya a szaharát.
A gyerektartás csak egy kis töredéke annak az összegnek, amibe egy gyermek havi ellátása kerül, amiatt a kb 20000Ft kifizetése miatt nem fog éhen halni.Ez a minimum, amit a gyermekéért megtehet.
Régen sittre vágták azt, aki nem fizette a gyerektartást.Azt kéne csinálni most is, talán jobban meggondolnák a dolgokat.
Hát mert ilyen világot élünk. A kapcsolatok mulandóak, tiszavirág életűek, és az emberekben semmi összetartás és megértés nincsen, önzőek. (na meg még sorolhatnám)De ez máshol is megmutatkozik sajnos, nem csak ilyen helyzetekben.
Off. Miért az miért van pl., hogy munkahelyen, utcán stb. a legtöbb ember a pofámba vigyorog, aztán a hátam mögött meg megy a furkálás, fikázás? Tisztelet a kivételnek.
Egymáson áttiporva akar mindenki felkapaszkodni a nagy semmire. De nem várok választ. Már régóta el van ez rontva.
De Nektek egy mosolyt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!