Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a 17 éves lányotok azt...

Ha a 17 éves lányotok azt mondaná, hogy a nevelőapja molesztálja, hinnétek neki? Akkor is, ha a lány már többször hazudott nektek és a férfiről senki nem gondolná ezt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 19:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

Ez így van , és én az anyát hibáztatom a kialakult helyzetért, mert ha igaz észre kellett volna vennie,

Ha nem , akkor látnia kellett volna a lányán a pasi felé nemtetszését és azt meg lehet beszélni !

Nekem is van egy 11 éves gyermekem , sőt el is váltam , de soha nem vinnék neki olyan "pótapukát" akivel nem szimpatizál.

A gyermekem mindenkinél fontosabb , még a magam boldogságánál is !

2012. márc. 13. 20:26
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a végén kiderült, hogy a csaj csak pikkelt a pasira, mert nem engedtek meg neki otthon mindent,amit szeretett volna, és gondolta visszavág. A válás után meg elköltözött az anyjától, amikor utána kiderült, hogy hazudott végig.
2012. márc. 13. 20:26
 23/34 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező !

szembesítetted a vádakkal a párodat ?

3-asban leültetek már ezt megbeszélni ?Nem olvastál az arcokból ?

És még sok kérdés lenne, mert ez nagyon erős vád , Én nem is tudnék addig lefeküdni , amíg ki nem deríteném az igazat !

Ilyenkor anyatigrisnek kellene lenned és a lányodnál nem szabad fontosabb legyen egyetlen pasi sem !

Mikor derült ki ?

2012. márc. 13. 20:31
 24/34 anonim ***** válasza:
27%

MI ITT ELIROGATUNK , AZ ANYUKA MEG LELÉPETT !

nEM CIKI , SENKI SEM HIBÁZTAT , DE NE ABBÓL INDÚLJ KI , HOGY MÁSNÁL CSAK HAZUDOTT A GYEREK !

tÖBB VAN AHOL NEM ,

NA ÉS MIÉRT ROMLOTT MEG 2 ÉVE A VISZONY ???

MINDENNEK VAN MIÉRTJA !

2012. márc. 13. 20:34
 25/34 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a lány anyukája,hanem a legjobb barátnője vagyok és a lány attól fél,hogyha elmondaná az anyukájának,akkor ő nem hinne neki.Szerintem ez hülyeség,ezért érdekelt,hogy egy ilyen esetben ki hinne neki és ki nem.
2012. márc. 13. 20:42
 26/34 anonim ***** válasza:
64%

Hát nem tudom, mint kívülálló, ha nyíltan tiszteletlen vele, veszekszenek, akkor én nem igazán hinném el. Ha visszahúzódna, kerülné stb. akkor inkább igen.

De a jobb megoldás a pszichológus, szembesítés lenne, sose lehet tudni, igaz is lehet akár...

2012. márc. 13. 21:55
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Személy és szituációfüggő a dolog.

Egy biztos: ha én ilyet állítanék, akkor anyukám feltétel nélkül hinne nekem. Az más kérdés, hogy ha ezt mondanám, akkor igaz is lenne. Soha nem szórakoznék ilyennel, aljas és ízléstelen dolognak tartom.

2012. márc. 13. 22:03
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

A legmeredekebb sztorim nekem van :)

A férjemnek van egy kamasz/fiatal felnőtt lánya. Az anyja egyszer felhívta a férjemet, hogy a lány azt mondta, hogy molesztálom. Néztem, mint borjú az új kapura, hogy mivaaaan?

Egyrészt full hetero vagyok, másrészt jóban vagyok a lánnyal.

Férjem is nézett értetlenül, szerintem fel se tudta dolgozni az információt. Felhívta a lányát, hogy most mi a jófene van. A lány volt legjobban felháborodva, hogy az anyjának elgurult a gyógyszere és kitalálta ezt a baromságot, persze, hogy semmi se igaz belőle.

Azóta se derült ki, hogy az anyjának mi volt a szándéka ezzel az akcióval. Viszont azóta ezzel ugrat a férjem és a lánya is, hogy ne érjek hozzá, mert a végén nemi erőszak lesz belőle :)

2012. márc. 13. 22:28
 29/34 anonim ***** válasza:
53%
Sziasztok,lehet,hogy hülyének néztek,de ha a férjemmel megromlik a kapcsolatunk én emiatt tuti,hogy nem költözök össze egy pasival sem.Két gyönyörű lányom van,elképzelhetetlennek tartom,hogy egy idegen férfit a közelükbe engedjek.Természetesen elfogadom,ha más nem így gondolkodik,de engem se ítéljetek el ezért.Majd ha már kiröpültek esetleg.Amúgy meg elvinném a lányomat pszichológushoz,ők állítólag simán kiderítik,hogy hazudik-e,vagy tényleg van alapja a molesztálásnak.
2012. márc. 14. 12:35
 30/34 anonim ***** válasza:
75%

9-es, butaságot írtál. Nem kell konkrétan közösülni, hogy szexuális erőszak legyen. Elég a fogdosás, nyalogatás, ilyesmik. Már ezek is a szexuális erőszakba tartoznak.

Hinnék neki, azonnal a rendőrségre mennék vele. Vagy menj el te a barátnőddel a rendőrségre, beszéld rá.

2012. márc. 14. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!