Ha a 17 éves lányotok azt mondaná, hogy a nevelőapja molesztálja, hinnétek neki? Akkor is, ha a lány már többször hazudott nektek és a férfiről senki nem gondolná ezt?
Ez így van , és én az anyát hibáztatom a kialakult helyzetért, mert ha igaz észre kellett volna vennie,
Ha nem , akkor látnia kellett volna a lányán a pasi felé nemtetszését és azt meg lehet beszélni !
Nekem is van egy 11 éves gyermekem , sőt el is váltam , de soha nem vinnék neki olyan "pótapukát" akivel nem szimpatizál.
A gyermekem mindenkinél fontosabb , még a magam boldogságánál is !
Kedves kérdező !
szembesítetted a vádakkal a párodat ?
3-asban leültetek már ezt megbeszélni ?Nem olvastál az arcokból ?
És még sok kérdés lenne, mert ez nagyon erős vád , Én nem is tudnék addig lefeküdni , amíg ki nem deríteném az igazat !
Ilyenkor anyatigrisnek kellene lenned és a lányodnál nem szabad fontosabb legyen egyetlen pasi sem !
Mikor derült ki ?
MI ITT ELIROGATUNK , AZ ANYUKA MEG LELÉPETT !
nEM CIKI , SENKI SEM HIBÁZTAT , DE NE ABBÓL INDÚLJ KI , HOGY MÁSNÁL CSAK HAZUDOTT A GYEREK !
tÖBB VAN AHOL NEM ,
NA ÉS MIÉRT ROMLOTT MEG 2 ÉVE A VISZONY ???
MINDENNEK VAN MIÉRTJA !
Hát nem tudom, mint kívülálló, ha nyíltan tiszteletlen vele, veszekszenek, akkor én nem igazán hinném el. Ha visszahúzódna, kerülné stb. akkor inkább igen.
De a jobb megoldás a pszichológus, szembesítés lenne, sose lehet tudni, igaz is lehet akár...
Személy és szituációfüggő a dolog.
Egy biztos: ha én ilyet állítanék, akkor anyukám feltétel nélkül hinne nekem. Az más kérdés, hogy ha ezt mondanám, akkor igaz is lenne. Soha nem szórakoznék ilyennel, aljas és ízléstelen dolognak tartom.
A legmeredekebb sztorim nekem van :)
A férjemnek van egy kamasz/fiatal felnőtt lánya. Az anyja egyszer felhívta a férjemet, hogy a lány azt mondta, hogy molesztálom. Néztem, mint borjú az új kapura, hogy mivaaaan?
Egyrészt full hetero vagyok, másrészt jóban vagyok a lánnyal.
Férjem is nézett értetlenül, szerintem fel se tudta dolgozni az információt. Felhívta a lányát, hogy most mi a jófene van. A lány volt legjobban felháborodva, hogy az anyjának elgurult a gyógyszere és kitalálta ezt a baromságot, persze, hogy semmi se igaz belőle.
Azóta se derült ki, hogy az anyjának mi volt a szándéka ezzel az akcióval. Viszont azóta ezzel ugrat a férjem és a lánya is, hogy ne érjek hozzá, mert a végén nemi erőszak lesz belőle :)
9-es, butaságot írtál. Nem kell konkrétan közösülni, hogy szexuális erőszak legyen. Elég a fogdosás, nyalogatás, ilyesmik. Már ezek is a szexuális erőszakba tartoznak.
Hinnék neki, azonnal a rendőrségre mennék vele. Vagy menj el te a barátnőddel a rendőrségre, beszéld rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!