Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátnőm, de azt akarom,...

Van barátnőm, de azt akarom, hogy megtetszem valakinek. Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

A kapcsolatom tökéletes és szerelmes vagyok a barátnőmbe már 3 éve, de ez a probléma mégis fenn áll.

MI BAJOM VAN? :D

2009. jún. 10. 23:11
 1/3 anonim válasza:
100%

Hát...

Nem tudom hány éves vagy...de lehet hogy még úgymond

"hajtanak a hormonjaid".

Ha igazán szerelmes lennél szerintem nem vágynál másra.

Itt szerintem vagy önbizalom hiányról van szó,

vagy csak egyszerűen elismerésre vágysz.

Lehet a barátnőd nem fordít arra figyelmet hogy

néha oda oda pedzegesse milyen jó pasi vagy.

Így Te, valszeg a kevés önbizalom miatt, nem érzed magad

igazán jó pasinak és mástól vársz elismerést. (?)

Talán...

2009. jún. 11. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is ne gondold, hogy nem vagy szerelmes. Miért ne lennél? A majdnem minden emberrel előfordul egy kapcsolatban, hogy másoknak is akar tetszeni. Miért is ne tenné? Az embernek jó, ha elismerik. Pont egy barátnőm van most ebben cipőben, ők 4 éve vannak együtt, még mindig imádják egymást, ám vhogy mégis tetszeni akar az exékenek. Rákérdeztem, hogy esetleg azért-e mert még tetszik neki az ex. Erre jól leteremtett, hogy mit gondolok, szimplán arról van szó, hogy jólesik neki látni az ex elismerő pillantásait. Mert jóval jobban néz ki, mint régen. És igen, ő is mindig kiöltözik, ha tudja, hogy olyan buliba megyünk, ahol az exe is ott lehet, de nem azért, mert őt akarja, vagy mert már nem szeretné a pasiját. Szóval szerintem néha normális, hogy másoknak is tetszeni akarunk.
2009. jún. 11. 17:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jún. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!