Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet fenntartani egy...

Hogy lehet fenntartani egy távkapcsolatot? Fontos! Ötletek?

Figyelt kérdés

Tényleg örülök minden tanácsnak, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Bármi jöhet, amivel fel lehetne dobni! Sajnos a netre még várni kell egy hetet, de várok minden tanácsot!

Köszönöm!!!

2012. márc. 12. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

18.05-ös vagyok

megkérdezem a páromat ,mit hall szivesen..

egy jó kis pletykát,hogy a szomszéd kutyája megharapta Marinénit..?

Vagy,hogy elmond,hogy mi van/nincs rajtad és épp arra gondolsz,hogy mi lenne ha....:))

Az már gáz,ha a pletykát választja:)

2012. márc. 15. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

mi már az elejétől távkapcsolatban vagyunk. 1 éve vagyunk együtt és még egy évet minimum ki kell így bírnunk. Fontos az, hogy nem szabad arra játszani, hogy a másik nincs ott nem tudja, hogy mit csinálsz akármi. Mert egyszer az ember lebukik akkor a bizalomnak vége.

Sok szeretet és szerelem kell és még ha azt is érzed, hogy eleged van és nem bírod akkor is erőt kell venni magadon.

Mi minden este beszélünk kb 1 órát. Hétvégén többet. Olyan 3-4 hetente tudunk találkozni és úgy gondolom azért ennyi szükséges. Fontosak a közös élmények. Ha együtt vagytok ne csak otthon gubbasszatok, mert mikor elmegy a párod majd abból fogtok mind a ketten erőt nyerni. A közös élményekből.

Én se hittem benne, hogy egy távkapcsolat fenntartható, de mégis a sajátomban 100%ig hiszem. Szóval ne hagyd, hogy elvegyék a kedved. Sok sikert kívánok hozzá :)

19L

2012. márc. 15. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Igaz teljesen amit az utolsó írt, mi a párommal az első 2 évben voltunk távkapcsolatban, de minden hétvégét együtt töltöttünk plusz a suliszüneteket.Minden hétköznap beszélgettünk a neten szinte egész nap, kivéve mikor suliba voltunk, megérte, azóta már 3 éve együtt lakunk.
2012. márc. 15. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:

10, 11 én írtam, hogy elröhögném magam a telefonszexen, és ezt vállalom, le lehet pontozni.

Mi 3 éve élünk távkapcsolatban, persze hiányzik sokszor a szex, meg az intimitás, de nem hiszem, hogy ezt telefonszex által kéne megoldanom a párommal. Igen, volt olyan, hogy nem találkoztunk 4-5 hétig, hát ez van. Számomra nem jelent intimitást a telefonszex és a páromnak se. Nem hinném, hogy egy kapcsolat boldogsága ezen múlik. Ja és a kommunikáció nagyon működik közöttünk, ez egy távkapcsolatban fontosabb mint a telefonszex véleményem szerint. Megbeszélünk mindent, én tudok Róla így is a legtöbb dolgot, noha 200 km-re van. És fordítva. És nem hiszem, hogy a telefonszex hiányától lenne rosszabb egy kapcsolat.

Persze embere válogatja, felőlem aztán lehet telefonszexelni, de nem az tart össze két embert hosszútávon.

Ha szeret a párod telefonszex nélkül sem lépik félre....

2012. márc. 16. 06:45
 15/16 anonim ***** válasza:

10-11 es vok

Igazad van,össze nem tart csak a kapcsolatban a szex nagyon fontos, ha az jól működik az már összetartó erejű.

A párom 4 hetente jár haza átlagban...amikor együtt vagyunk,sokmindent csinálunk vannak programosk...stb.

Illetve itt van a kislánykánk is ,tartalmasan és irtó gyorsan telik az idő.Természetesen mi is megbeszélünk telefonon,minden mást is napi szinten,van hogy többször is...akár egy kis pletyka is szóba jön...de van az a pillanat,amikor érzem,érezzük..hogy szükségünk van "egymásra" és ,nézd "szegény ember ,vizzel főz" alapon marad a telszex...és smsszex:) ez van...enélkül is kibírnánk...én nem bízom a véletlenre a dolgot:)

Nekünk ez működik és szivből ajánlom mindenkinek...

de ha Ti ettől idegenkedtek,azzal sincs semmi gond...lehet,hogy csak elkezdeni nehéz:)

De Neked és minden Kedves "sorstársamnak" kitartást és boldog ,hosszú szerelmet,kapcsolatot kívánok!

Legyen ennek bármi az eszköze!:)

2012. márc. 16. 21:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszi:) És viszont Nektek is! :)
2012. márc. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!