Hogy lehet fenntartani egy távkapcsolatot? Fontos! Ötletek?
Tényleg örülök minden tanácsnak, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Bármi jöhet, amivel fel lehetne dobni! Sajnos a netre még várni kell egy hetet, de várok minden tanácsot!
Köszönöm!!!
18.05-ös vagyok
megkérdezem a páromat ,mit hall szivesen..
egy jó kis pletykát,hogy a szomszéd kutyája megharapta Marinénit..?
Vagy,hogy elmond,hogy mi van/nincs rajtad és épp arra gondolsz,hogy mi lenne ha....:))
Az már gáz,ha a pletykát választja:)
mi már az elejétől távkapcsolatban vagyunk. 1 éve vagyunk együtt és még egy évet minimum ki kell így bírnunk. Fontos az, hogy nem szabad arra játszani, hogy a másik nincs ott nem tudja, hogy mit csinálsz akármi. Mert egyszer az ember lebukik akkor a bizalomnak vége.
Sok szeretet és szerelem kell és még ha azt is érzed, hogy eleged van és nem bírod akkor is erőt kell venni magadon.
Mi minden este beszélünk kb 1 órát. Hétvégén többet. Olyan 3-4 hetente tudunk találkozni és úgy gondolom azért ennyi szükséges. Fontosak a közös élmények. Ha együtt vagytok ne csak otthon gubbasszatok, mert mikor elmegy a párod majd abból fogtok mind a ketten erőt nyerni. A közös élményekből.
Én se hittem benne, hogy egy távkapcsolat fenntartható, de mégis a sajátomban 100%ig hiszem. Szóval ne hagyd, hogy elvegyék a kedved. Sok sikert kívánok hozzá :)
19L
10, 11 én írtam, hogy elröhögném magam a telefonszexen, és ezt vállalom, le lehet pontozni.
Mi 3 éve élünk távkapcsolatban, persze hiányzik sokszor a szex, meg az intimitás, de nem hiszem, hogy ezt telefonszex által kéne megoldanom a párommal. Igen, volt olyan, hogy nem találkoztunk 4-5 hétig, hát ez van. Számomra nem jelent intimitást a telefonszex és a páromnak se. Nem hinném, hogy egy kapcsolat boldogsága ezen múlik. Ja és a kommunikáció nagyon működik közöttünk, ez egy távkapcsolatban fontosabb mint a telefonszex véleményem szerint. Megbeszélünk mindent, én tudok Róla így is a legtöbb dolgot, noha 200 km-re van. És fordítva. És nem hiszem, hogy a telefonszex hiányától lenne rosszabb egy kapcsolat.
Persze embere válogatja, felőlem aztán lehet telefonszexelni, de nem az tart össze két embert hosszútávon.
Ha szeret a párod telefonszex nélkül sem lépik félre....
10-11 es vok
Igazad van,össze nem tart csak a kapcsolatban a szex nagyon fontos, ha az jól működik az már összetartó erejű.
A párom 4 hetente jár haza átlagban...amikor együtt vagyunk,sokmindent csinálunk vannak programosk...stb.
Illetve itt van a kislánykánk is ,tartalmasan és irtó gyorsan telik az idő.Természetesen mi is megbeszélünk telefonon,minden mást is napi szinten,van hogy többször is...akár egy kis pletyka is szóba jön...de van az a pillanat,amikor érzem,érezzük..hogy szükségünk van "egymásra" és ,nézd "szegény ember ,vizzel főz" alapon marad a telszex...és smsszex:) ez van...enélkül is kibírnánk...én nem bízom a véletlenre a dolgot:)
Nekünk ez működik és szivből ajánlom mindenkinek...
de ha Ti ettől idegenkedtek,azzal sincs semmi gond...lehet,hogy csak elkezdeni nehéz:)
De Neked és minden Kedves "sorstársamnak" kitartást és boldog ,hosszú szerelmet,kapcsolatot kívánok!
Legyen ennek bármi az eszköze!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!