Mi a véleményed az Abigél névről?
Sok éve már, hogy megtetszett nekem ez a név, de most úgy látom, egyre gyakoribb lett. Kicsit csalódott vagyok, hogy mire lányom születik, már tömegnév lesz a végén, és így nem akarom adni neki.
Szerintetek is egyre gyakoribb, vagy csak én látom így? Ti mit szóltok ehhez a névhez?
Nekem nem tetszik,de szerintem ne más véleménye befolyásoljon,hiszen mindenkinek más név tetszik,szerintem soha nem lesz olyan név,ami minden embernek tetszik.Nemrég feltettem egy kérdést,hogy Lilla v. Petra,soknak Lilla soknak Petra tetszett,hangzottak el érvek ellenérvek.Petra lesz a kislányom.
35hkm
Nekem is tetszett régebb az Abigél, de a páromnak nagyon nem és folyamatosan mondogatta, hogy "antigél". Úgyhogy mivel egyébként sem passzol a majdani családnévhez én lemondtam róla.
Nekem ettől függetlenül bejön és nem tömegnév. 1 Abigélt ismerek.
Az én lányomat így hívják!
Még egyelőre nem tömegnév,én sem ismerek több Abit,csak az enyémet.De az én véleményem is az,hogy egyre több lesz belőle,de ha neked tetszik akkor ne foglalkozz vele.Bár ha mondjuk születne a környezetedben egy Abigél,akkor tuti én már nem adnám,hiába mondod te hogy évek óta ez a vágyad akkor is olyan mintha"elloptad" volna.Én azt javaslom,hogy ne nagyon hangoztasd senkinek nehogy valaki elhappolja előled.De ez az én véleményem,én sem adtam volna ha pl a szomszéd kislányt így hívták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!