Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Mit tegyek? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
anyukám nemrég úgy megvert hogy megmaradtak a keze nyomai elég rendesen. erről fényképes bizonyíték is készült. most megint megakart verni. fenyeget állandóan apámmal együtt. a szüleim külön élnek..anyámmal lakom. de lassan megszólalni se merek mondhatjuk hogy rettegésben élek itthon minden nap úgy jövök haza hogy úristen ma megver e :| mit tehetek ez ellen? kérlek segítsetek mert nembírom már sokáig :'(
2012. márc. 12. 19:01
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

köszönöm ha megértesz (:

tasli???? ha te ekkorákat kaptál volna nemhiszem hogy akkor is taslinak neveznéd.. az hogy egymás után csapkod mint egy elmebeteg, ott üt ahol ér az szerintem nem tasli..

ha kiskoromban csúnyán beszéltem vagy lehülyéztem pl bárkit na akkor taslit kaptam..

értem hát akkor egy hajóban evezünk.

hát én azt utálom hogy a munkahelyén cukimuki vigyorog meg minden itthon meg játsza a házsártos fejű házisárkányt..

2012. márc. 13. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!