Ti hordanátok azt a gyűrűt? Amit a volt párotoktól kaptatok szülinapotokra, de közben vége lett a kapcsolatnak.
Remélem látjátok, hogy ki húz le...
én továbbra is köszönöm a válaszokat és megy a zöldike! :)
Nem, fogalmam sincs, de tök vicces. :D
Neked meg köszönjük!
Amúgy szerintem az is jó megoldás, ha elteszed pár hónapra a gyűrűt - elvégre nem kötelező folyamatosan hordanod... Aztán ha már az érzelmek végképp kihunytak, előveszed, és jóformán közömbös tárgy lesz belőle.
Vannak olyan válaszok, amik 100%-ban hasznosak... gondolom nem véletlenül.
Ok, jelenleg is a fiókban pihen :)
Arra célzol, hogy aki eljutott az érettség azon szintjére, hogy a múltját a helyén kezeli, elfogadja, feldolgozta, az nem mások lepontozásában éli ki magát...? Hát lehet.
Hiddel, pár hónap múlva máshogy fogsz tekinteni a gyűrűre.
Én hordanám.
Sőt, a tárgyakat is mind megtartom majd, mert nincs annyi pénzem, hogy újakat vegyek (halom könyv, számítógépben alkatrészek, amiket megörököltem, ruhák,6 év hosszú idő, és még ki tudja mennyit leszünk együtt).
A nagyon szerelmes dolgokat eltenném, hogy majd esetleg a leendőt ne zavarja.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Tavaly előtt karácsonyra kaptam tőle egy gyűrűt, de nem tette fel a kérdést én meg nem forszíroztam, csak elfogadtam, de a mai napig nem tiszta hogy azt eljegyzési gyűrűnek szánta -e vagy nem. Annyit mondott, hogy azért mert szeret. Nem tartottam helyénvalónak faggatózni, hogy akkor most mi eljegyeztük egymást, az érzés volt fontos.
és Most.. most hogy vége, vissza tettem a dobozba amiben kaptam és ül a polcon. Még egy lakásban vagyunk pár hétig, de élhető a viszony. Nem tudom, hogy elvigyem-e vagy ne.
Én úgy gondolom, hogy a jeggyűrűt, ha egy eljegyzés felbomlik, illik visszaadni, én személy szerint félnék is megtartani,de így az enyémet nem tudom definiálni, majd kiderül elviszem és megtartom-e emlékbe vagy sem, de sosem hordanám újra. Ez én vagyok.
A kérdésed ez volt, én nem hordanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!