Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hordanátok azt a gyűrűt?...

Ti hordanátok azt a gyűrűt? Amit a volt párotoktól kaptatok szülinapotokra, de közben vége lett a kapcsolatnak.

Figyelt kérdés

2012. márc. 12. 18:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%
Ne is törődj vele, vannak itt a GYIK-on olyan egyének, akik arra élvezkednek, hogy lepontozgatnak..engem is, de hányszor...!!!
2012. márc. 12. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy egy darabig nekem is nehéz volt, de egy idő után, ahogy teltek a hónapok, veszített a jelképszerűségéből. Meg aztán miért is tagadnék meg mindent, ami a régi kapcsolathoz fűz? Elvégre évekig együtt voltunk, és ezt nem lehet, nem kell kitörölni az életemből.
2012. márc. 12. 18:47
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Szia pontozóhuszár! :)
2012. márc. 12. 18:59
 14/22 A kérdező kommentje:

Remélem látjátok, hogy ki húz le...

én továbbra is köszönöm a válaszokat és megy a zöldike! :)

2012. márc. 12. 19:00
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Nem, fogalmam sincs, de tök vicces. :D

Neked meg köszönjük!

Amúgy szerintem az is jó megoldás, ha elteszed pár hónapra a gyűrűt - elvégre nem kötelező folyamatosan hordanod... Aztán ha már az érzelmek végképp kihunytak, előveszed, és jóformán közömbös tárgy lesz belőle.

2012. márc. 12. 19:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Vannak olyan válaszok, amik 100%-ban hasznosak... gondolom nem véletlenül.

Ok, jelenleg is a fiókban pihen :)

2012. márc. 12. 19:04
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

Arra célzol, hogy aki eljutott az érettség azon szintjére, hogy a múltját a helyén kezeli, elfogadja, feldolgozta, az nem mások lepontozásában éli ki magát...? Hát lehet.

Hiddel, pár hónap múlva máshogy fogsz tekinteni a gyűrűre.

2012. márc. 12. 19:13
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Én hordanám.

Sőt, a tárgyakat is mind megtartom majd, mert nincs annyi pénzem, hogy újakat vegyek (halom könyv, számítógépben alkatrészek, amiket megörököltem, ruhák,6 év hosszú idő, és még ki tudja mennyit leszünk együtt).

A nagyon szerelmes dolgokat eltenném, hogy majd esetleg a leendőt ne zavarja.

2012. márc. 12. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

nem.

19L

2012. márc. 12. 21:36
 20/22 anonim ***** válasza:
70%

Én is hasonló helyzetben vagyok. Tavaly előtt karácsonyra kaptam tőle egy gyűrűt, de nem tette fel a kérdést én meg nem forszíroztam, csak elfogadtam, de a mai napig nem tiszta hogy azt eljegyzési gyűrűnek szánta -e vagy nem. Annyit mondott, hogy azért mert szeret. Nem tartottam helyénvalónak faggatózni, hogy akkor most mi eljegyeztük egymást, az érzés volt fontos.

és Most.. most hogy vége, vissza tettem a dobozba amiben kaptam és ül a polcon. Még egy lakásban vagyunk pár hétig, de élhető a viszony. Nem tudom, hogy elvigyem-e vagy ne.

Én úgy gondolom, hogy a jeggyűrűt, ha egy eljegyzés felbomlik, illik visszaadni, én személy szerint félnék is megtartani,de így az enyémet nem tudom definiálni, majd kiderül elviszem és megtartom-e emlékbe vagy sem, de sosem hordanám újra. Ez én vagyok.

A kérdésed ez volt, én nem hordanám.

2012. márc. 12. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!