Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom hazudott nekem. Mit tegyek?

Párom hazudott nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal mostanában megromlott a kapcsolatunk. Hazudott nekem lebukott és könyörgött még egy utolsó esélyért. Mivel szeretem, adtam neki esélyt. Nem egész egy hete békültünk ki, amikor is újra lebukott.

Egyik haverjának barátnője ki nem állhat engem. Nincs rá semmi oka, hogy utáljon amióta meglátott gyűlöl. Kezdetben próbáltam vele barátkozni párom miatt, de mostanra már nem érdekelt. Majd a nő kikötötte, hogy párom ne vigyen magával azokba a bulikba ahol ő is ott lesz. (Ezt nem bírom felfogni, hogy ezt mégis hogy képzelte de nem vettem komolyan, gondoltam páromnak csak fontosabb vagyok én, mint a haver csaja) Hát tévedtem, ugyanis megtudtam hogy párom ezzel a társasággal szórakozott, miközben nekem azt hazudta hogy haverjaival megy el sörözni.

Nem hiszem el, hogy alig 1 hete kapott esélyt arra, hogy bizonyítson megbízhatok benne és már megint becsapott.

Ráadásul így? Ez most nem olyan mintha egy idegen nőt választott volna helyettem?

Mit gondoltok? Úgy érzem betelt a pohár!

2012. márc. 12. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Én sem értem, mi a kérdés. A párod választott, és nem téged. Ennyi. Lapát.
2012. márc. 12. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Hát ez egy rohadt gerinctelen húzás a részéről. illetve nem egy, hanem kettő, amiből úgy látszik rendszer akar csinálni. Számára minden áron fontosabb annak a nőnek a véleménye, akkor még mire lehet képes a párod? Lehet, hogy ő csak konfliktust akart elkerülni, de rosszul döntött. Lehet, hogy nem annak a nőnek a véleménye számít, hanem a haveroké, de ez is rossz választás. Kérdés, hogy mióta vagytok együtt? Van az egésznek valami más előzménye? ilyenkor persze legtöbben rávágják, hogy azonnal hagyd el. Én nem így működöm, szóval nem tudom mit tegyél. Amikor összeismerkedtem a párommal, voltak eleinte furcsa dolgai amíg haverozott, volt néhány hülye barátja, akik rá tudták venni olyan dolgokra, ami veszélyeztette a kapcsolatunkat, de túl éltük. Én türelmes voltam, ő megérett, megkomolyodott, összecsiszolódtunk és 9 éve élünk boldog házasságban.
2012. márc. 12. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Legyél már végre önálló.Kell ez a dráma neked?

Ha nem a válasz,akkor remélem TUDOD MIT KELL TENNED.

2012. márc. 12. 16:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem olyan ismerős ez a kérdés...vagy csak hasonló volt már itt...
2012. márc. 12. 16:24
 15/15 tetris ***** válasza:

Esélytelennek érzem ezt a kapcsolatot. Hidd el, egy hazudozó, gerinctelen, gyáva, link pasas soha nem lesz biztos alapja egy hosszú, tartalmas kapcsolatnak.

Milyen férj lenne, ha már egy ilyen kisebb probléma esetén is inkább a linkeskedést választotta, mint egy esetleges konfliktust veled.

Vagy olyan gyáva, hogy nem meri felvállalni, hogy igenis odavisz téged is a baráti társaságba, mégha ott is van az a nő, akkor is?

Ez az ember valószínűlegeg igen kedvel téged, de nem szeret eléggé ahhoz, hogy építeni lehessen rá a jövőtöket illetően. Kár erre a kapcsolatra több energiát felhasználni. Nem ő az igazi számodra, keress egy másik pasit. Nagyon sajnálom.

2012. márc. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!