Mit mondjak a nagymamámnak ami megnyugtatja? Házassággal, dédunokával kapcsolatos.
Figyelt kérdés
Nem szeretnének esküvőt és ennyi lenne a "probléma". Ő viszont ezen izél, hogy akkor hogyan lesz a pici neve, meg akkor a férfi bármikor leléphet. Mondtam, hogy házassággal is bármikor leléphet. Nem tudok olyan érvet felhozni amitől megnyugodna, valaki bölcsebb válaszát várom mit mondhatnék. Csak velem tudja ezt megbeszélni, bár nem az illetékes vagyok...2012. márc. 12. 10:30
11/11 anonim válasza:
MOndd hogy ketten elmentetek és összeházasodtatok és megnyugodhat. Én mindig igazat adok nagyimnak és amúgy meg csinálom ahogy jónak látom. Totál beválik, mindig nagyon boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!