Hogy utasítsam vissza a nyaralást?
Apa és az új családja felvetette,hogy nyáron menjek el velük nyaralni a Balatonhoz.De az a baj,hogy én nem az ilyen színvonalhoz vagyok szokva és neki mást jelent a "nyaralás" fogalma,mint nekem.
Ez lehet,hogy most sznobul hangzik,de mi anyáékkal 4-5 csillagos hotelekbe megyünk mindig,svédasztalos ellátással,nem egy béna nyaralóba,ahol légkondi sincsen és nekünk kell megcsinálni a kaját.
A másik pedig az,hogy én nem megyek bele az élővizekbe(se tengerbe,se óceánba,se tóba),csak medencében fürdök,ha elmegyünk nyaralni,ott pedig gondolom nem lesz.
Meg a féltesóim i borzasztóan idegesít mindig,nem akarok összezárva lenni vele 1 hétig.
Már mondtam apának,hogy nem biztos,hogy tudok majd velük menni,mert elég zsúfolt lesz a nyaram,de azt mondta,hogy nem gond,majd találnak olyan időpontot,ami nekem is jó :/
Nem akarom megbántani,de valahogy el kéne mondanom neki,hogy nem akarok velük menni.
Attól nincsenek problémáim,mert egy anonim oldalon ezt írják.Ha lenne bármilyen gond velem,akkor azt talán anyáék és a barátaim is észrevennék,nem?!
Nem vagyok olyan fajta lány,aki a tűz mellett szalonnát süt.
Nem azért járok nyaralni,hogy sütögessek meg béna játékokat játsszak.Nekem a nyaralás nem ezekről szól.
Egy jó nagy büdös kéne neked az 5 csillagos hotel mellé..hálátlan kis dög.
És ezt már nem lehet csak a rossz nevelésre,elkényeztetésre fogni.Nem 5,hanem 15 éves vagy ,nézhetnél már tükörbe.
Nem szoktam a régi időkkel példálózni,és a mai gyerekek viselkedését firtatni,de a te korosztályod pont ezt képviseli.Ott a tojáshéj a p.icsádon,mégis már most elszállt veled a ló,elvárod a luxust,hogy kinyalják a se.ggedet..
Szerinted ki fogja ezeket biztositani neked,ha felnősz? Bocs,ha ezt mondom de anyádék nem fogják a se.ggedet nyalni életed végéig.
Soha nem emeltem kezet gyerekre,de rád rádférne egy jó kis verés.Vagy egy hónapra elvinnélek kapálni vidékre.
"Ha lenne bármilyen gond velem,akkor azt talán anyáék és a barátaim is észrevennék,nem?! "
Valószínűleg az anyádra ütöttél, így aztán nem talál semmi kivetnivalót a viselkedésedben. A barátnőidet meg magad választod, nyilván olyanokat, akik elfogadnak ilyennek - vagy mert ők is ilyenek, vagy mert így kihasználhatják a pénzes kis libát.
Azért biztos sokan nincsenek oda érted a környezetedben.
Már írtam ide, de eszembe jutott még valami... Ha apukádék egy all inclusive maldív szigeteki luxus nyaralásra visznek, ahol bungallowban kéne laknod (ott jobbára az a luxusszálló), akkor oda sem mennél, mert ilyen tábori helyre te nem mész, az élő vízről nem is beszélve? :)
Remélem érzed a súlyát, szerintem is szánalmas vagy. A világ legjobb nyaralásai a sátorozós, táborozós, önellátós nyaralás, sajnálom, hogy a te életedből ez kimaradt és ki is fog maradni. Kívánom neked, hogy légy egyszer szerelmes egy igazi férfiba, akinek a nyaralás itt kezdődik és kényszerülj rá legalább EGYSZER az életben, hogy megtapasztald milyen jó is nyáron kirándulás közben mezítláb a sárban dagonyázni, este pedig leáztatni magadat egy közeli tóban naplementében, amikor melegebb a tó vize, mint a kinti hőmérséklet! Egy szálloda medencéje mellett tespedni egész nap, na az pénzkidobás a javából, nem arany élet, de te ezt nem értheted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!