Barátommal távkapcsolatban élünk nemrég óta, ha együtt aludtam egy pasival (akihez mellesleg semmi közöm nem volt/van) és nem történt semmi akkor ez megcsalásnak számít?
Hát én inkább aludnék a földön, mint konkrétan egy másik férfi mellett. Nem mondom, hogy megcsalásnak számít, de én biztos nem nézném jó szemmel, akkor sem, ha 100%, hogy nem történt semmi.
2012. márc. 11. 15:48
22/29 anonim válasza:
Ha egy szobában az még nem, de ha már egy ágyban is akkor az már gáz.
Melelsleg te mit szólnál hozzá fordítva?
2012. márc. 11. 15:56
23/29 anonim válasza:
Ha nem mondod el neki, és véletlenül kiderül, akkor joggal lehet mérges rád, hogy miért kellett eltitkolnod, biztos vaj van a füled mögött.
Én elmondanám, lesz ami lesz. Én is aludtam már egy fiú ismerősömnél (külön ágyon, külön szobában), és nem volt semmi köztünk. Ha tényleg csak haverod, nincs ebben semmi, mondjuk az egy ágyban rész kicsit fura.
2012. márc. 11. 16:01
24/29 anonim válasza:
nem megcsalás, de nagyon intim dolog egy ágyban aludni valakivel. egy lakásban mindig van annyi hely, h az egyikőtök máshol aludjon. pl kanapé vagy akár a földön az egyetlen ágy mellett. de ezt sem ő, sem te nem tartottátok fontosnak... ez a része elgondolkodtató. én is aludtam már ismerősömnél, kettesben. ő megkérdezte, h hogy aludjunk, hova ágyazzon nekem...
2012. márc. 11. 16:08
25/29 anonim válasza:
A klasszikus értelemben nem megcsalás, ha tényleg csak annyi volt, hogy aludtatok. Mindenesetre elgondolkodtató. Szerintem ha valaki meg akarja oldani, akkor meg tudja oldani, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe. Ha tényleg nem tudtál sehogyan se hazajutni, és tutira nem volt máshol aludnod, még akkor is lett volna rá lehetőséged, hogy megkéred az illetőt, hogy ágyazzon a fotelba/kanapéra/földre. Voltam én is ilyen helyzetben, csak a másik oldalon. Én nyújtottam szállást egy ismerős srácnak, aki vidéken lakik, és lekéste az utolsó vonatot, így felajánlottam neki, hogy aludjon nálam. És bár nagy ágyam van, eszébe sem jutott, hogy mellettem aludjon, és nekem is természetes volt, hogy a földre ágyazok. Szerintem ez így korrekt. Mindig van valamilyen megoldás, csak akarni kell.
2012. márc. 11. 16:21
26/29 anonim válasza:
83% ennyi erővel már nálad akkor az se megcsalás, ha egykádba fürdenek, és esetleg meg is mossák egymásnak nem?
Az is csupán nagyon intim dolog...
2012. márc. 11. 17:58
27/29 anonim válasza:
Jelenleg még én is távkapcsolatban vagyok, és azt mondanám, hogy ne mond el. Nem megcsalás, de egy távkapcsolatban annyi hülye érzelmen megy keresztül az ember, és annyira nem tudja néha kezelni őket, hogy bármi megeshet. Én sosem hinném el a páromnak, hogy nem volt semmi. Egyrészt mert az sosem véletlen ha 2 külön nemű egy ágyban alszik, másrészt mert...hát mert csak. Legközelebb aludj a földön, vagy az ágy alatt, a konyhapulton vagy nemtom. Úgy biztosabb.
2012. márc. 11. 18:08
28/29 anonim válasza:
Hát nem esne jól, ha a barátom egy idegen lány ágyában aludna. Onnantól 2 lépés a megcsalásig
2012. márc. 11. 18:27
29/29 anonim válasza:
Nem az, de a mai világban, már nehezen hisznek a párok el ilyesmit egymásnak. A kapcsolatotok stabilitásától függ, hogy elhiszi e.
Mikor gyerek voltam, egyszer felvettünk két stoppost, épp együtt stoppoltak, haza is vittük őket, másnap mentek tovább. Másnap reggel derült ki, hogy semmi közük nem volt egymáshoz, csak mi hittük, hogy egy pár, így egy ágyban voltak kénytelenek aludni :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!