Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnak számít?

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Barátommal távkapcsolatban élünk nemrég óta, ha együtt aludtam egy pasival (akihez mellesleg semmi közöm nem volt/van) és nem történt semmi akkor ez megcsalásnak számít?
2012. márc. 11. 14:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Egy ágyban. De gyakorlatilag olyan volt, mint ha csak 1 szobában külön ágyon.
2012. márc. 11. 15:01
 12/29 anonim ***** válasza:

Csak ti ketten voltatok? Ismerik egymást a barátoddal?

Nem mindegy ám! Exem sokat fesztiválozott mindig is. Akkor ugye sátorral mentek, amit én nem szeretek, szóval maradtam itthon. Volt egy lány is, akivel ezer éve jóban van, de nem voltam ideges miatta, mert egyrészt ismertem a lányt (azóta mellesleg nagyon jó barátnők lettünk :D), másrészt mert lehet, hogy összezsúfolva aludtak, egymás hegyén-hátán, de nem csak kettecskén.

2012. márc. 11. 15:03
 13/29 A kérdező kommentje:
Ketten voltunk igen.. :/
2012. márc. 11. 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha te nem érzed megcsalásnak, akkor nem is volt az. Ha féltékeny természetű, vagy csak egyszerűen rosszul esne neki, ne mondd el, semmiképpen, kivéve, ha nagy eséllyel megtudja mástól. "Amiről nem tudunk, az nem fáj!"
2012. márc. 11. 15:12
 15/29 anonim válasza:
17%
Hát, nekem ez megcsalás. Mert én nem tudnám úgy alakítani a dolgot, hogy egy férfi ismerősömnél kelljen végül aludnom. Vidéken élek ha mondjuk egy céges buliba "kötelező" lenne elmenni akkor megoldanám, hogy taxival hazajussak, Pesten apukáméknál aludjak, vagy egy kollégaNŐnél. Ez sztem - akár tudatalattiban is... - nem véletlenül esett így.
2012. márc. 11. 15:21
 16/29 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem megcsalás.Én elmondanám a páromnak.Megjegyzem ha bizik benned a párod akkor nem lesz ebből gond,ha kicsit is féltékeny tipus akor inkább ne mond el neki.
2012. márc. 11. 15:26
 17/29 anonim ***** válasza:
51%

Hát bocs, ezt nekem is elég nehéz elhinnem, pedig én még nem is vagyok a barátod. Csak úgy együtt aludni egy pasival egy ágyban, kettesben, nekem furi.

29/F

2012. márc. 11. 15:31
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
Egyet értek az útólsóval!
2012. márc. 11. 15:38
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem az, de számíthat a párodnál pl. hogy milyen ruhában aludtál, közös takaró alatt, vagy 2 volt...
2012. márc. 11. 15:42
 20/29 anonim ***** válasza:

16oa válaszoló vagyok.

Jobban belegondolva nem tudom elképzelni azt a szitut hogy egy másik pasival egy ágyban aludjak.Aludtam már földön,széken,fotelban.Nem kényelmes de még mindig jobb egy házban aludni egy fiuval mint egy ágyban.

Ettől függetlenül nem tartom megcsalásnak,csak én nem tenném ezt.

2012. márc. 11. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!