25-35 éves lányok! Ismerkednétek komoly kapcs. Céljából olyannal, akinek gyereke van, de egyedülálló?
én épp társkeresőzöm és nem tudom foglalkozzam e egy ilyennel...
tekintve, hogy nekem még sem házasságom, sem gyerekem nem volt és nem lenne meg annak a varázsa, hogy mindketten először megyünk bele ebbe.
kicsit nekem lehozó.
Vagy mások hogy fogják ezt fel?
"nekem semmi gyakorlatom nincs gyerekek terén, sokkal jobban járok olyannal, akinek már van, "
nekem nincs szükségem erre, voltam bébiszitter, simán ment minden, mint a karikacsapás. a fürdetéstől kezdve, a pelenkázáson át, minden.
nekem férfire akkor lesz ezirányban szükségem, ha a gyerek nő és felesel. ált-ban nincs tekintélyem a gyerekek előtt, mert én játszótárs vagyok a szemükben.
ez a tapasztalatom.
35-ös
Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy egy válásban csakis és kizárólag a férfi lehet a hibás! Ne a GYK-n olvasottak alapján ítéld meg a világot, mivel egyrészt itt szubjektív szemszögből vannak előadva a történetek, másrészt meg szélsőséges eseteket írnak le. Meg egy csepp józanésszel és igazságérzettel eleve nem tesz ilyen kijelentést senki.
Mivel férfi vagyok, nyilván a kérdezőnek nem tudok érdembeli választ adni. Azért annyit mégis megjegyeznék, hogy én úgy tudom, a nők nagy része vonzónak találja a fiatal apukákat, akik tolják a gyereküket a babakocsiban. :) Másrészt akinek úgy van gyereke, hogy nem csak becsúszott, hanem tervezte a volt párjával, akkor ez feltételez egy adag érettséget a férfi részéről. Az érettség pedig ha nem is azonos a férfiassággal, de azért ugye egyetértünk abban, hogy összefügg a kettő. (Egyébként nincs gyerekem, szóval nem azért írok, hogy védjem az érdekeim. :))
Ha jó apa, akkor mindig a gyereke lesz neki az első, erre számíts. A kérdés, hogy ezt el tudod-e fogadni, és tudsz-e így élni.
Az sem egy utolsó szempont, hogy milyen a kapcsolat az ex-szel, mert meg tudja keseríteni az életed, ha uszítja a gyereket ellened.
Én nem mondanék le róla teljesen...
Nem lehet hogy csak azok jönnek össze apákkal, akik úgy érzik más nincs, vagy nem jutott?
pl nem talál olyat, aki igazán kellene és ez már a "léc" lejjebb engedését jelentené?
Valahogy így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!