Miért nézegeti a neten a nőket?
"Sajnos ő azt gondolja,hogy nagy lepedő akrobata.Pedig sajna nem.Viszont,ha ezt is elmondanám,tudom,hogy összeroppana."
tényleg nem bántani akarlak, de ez sem kizárólag a férjed hibája. igy szokta meg anno veled. gondolom az elején nem akartál neki szólni, mert szerelmes voltál (/vagy?), utána meg már nem lehet. pedig rá lehet vezetni a pasikat az ilyesmire gyengéden, szeliden, nem bántóan is. tudom, mert engem is vezetett már rá párom ilyesmire, és nem sértődtem meg rajta, pedig nekem is hatalmas egóm van.
második vagyok egyébként.
(a lepontozásunkon pedig ne izgasd magad, én nem szoktam felvenni.)
Csajok is ugyanannyira vizuálisak mint a pasik,(kutatók bizonyították is, és magamon is tudom, hogy az vagyok és minden barátnőm az) csak kevesebb jó pasi szaladgál az utcán, mint jó csaj.
Teszteld le, ha te kezdesz el pasikat nézni neten, és az utcán is, akkor az zavarja-e, ha igen akkor jelezheted neki, hogy neked milyen ha nem akkor neki ez nem jelent semmi mélyebb dolgot.
Az, hogy durva veled a szexben az meg nem tudom milyen sűrűn fordul elő, és az meg külön szemétség, ha tudja, hogy védekezni szeretnél, de ő meg nem teszi ezt meg.
Mit jelent, ez a mire képben voltam? Fel se izgultál csak letámadt? Létezik olyan, hogy családon belüli nemi erőszak, ha ilyesmi áll fent, hívd a nane-t ők tudnak neked ebben segíteni.
Nekem egy komoly kérdés merül fel, hogy minek házasodtál össze vele?
Velem egy olyan pasi is tök figyelmes volt akit pár hónapja ismerek csak, nemhogy a férjem.
Házasság után lett egy tahó az ágyban?
Olyan embereknek intimszféra az ilyesmi (számla, stb.) aki valamit nagyon titkol előled.
Az önzősége gondolom 5 éven belül ki jött, minek jöttél vele össze?
Örülj, ha nem kezd el másképp is bántalmazni, bár ez a szexuális bántalmazása és gondolom lelkileg is kapsz rendesen, is elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!