Házastársi vagy élettársi kapcsolatban élő nők minden fillérrel elszámoltok a párotoknak? Mekkora összeget beszéltek meg a társatokkal?
Olyan szitukra gondolok mikor hirtelen nagyon megtetszik valami kb.3-6000 ft értékbe és elcsábultok vagy egyszerűen csak szokásos szépségápolásra,ruházatra költitek.Mekkora összeget beszéltek meg a párotokkal?
Gyesen vagyok és a párom dolgozik és nem engedhetem meg magamnak de nehezen birom ki,hogy havonta legalább 3000ft értékbe ne vegyek valamit magamnak(melltartó,arckrém stb).Szeretek adni magamra.Ez vásárlásmánia vagy még normális?
Nem számolok el semmivel, bár mindent megbeszélünk, ha elmegyek vásárolni akkor megmondom kb mennyit költök rá, mit szeretnék venni, de nem kell hozzá engedélyt kérnem.
Havi kb 5-6 ezret költünk csak rám (sampon, balzsam, krém, fodrász, pár apróság), ami nem sok, nem vásárlásmánia :)
Szerintem jár neked ez a havi kb 3000 Ft, és más nőknek is járnia kellene. Nem kell, hogy bűntudatod legyen.
És igen, ez normális dolog!
Én a férjemmel mindent megbeszélek, de én is általában az olcsóbb dolgokat veszem meg, kivéve az arcápolási dolgokat.
Nem különösebben zavarja a dolog. Persze ha csizmát akarok venni ami mondjuk 6000 Ft körül van azt előre tájékoztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!