Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házastársi vagy élettársi...

Házastársi vagy élettársi kapcsolatban élő nők minden fillérrel elszámoltok a párotoknak? Mekkora összeget beszéltek meg a társatokkal?

Figyelt kérdés

Olyan szitukra gondolok mikor hirtelen nagyon megtetszik valami kb.3-6000 ft értékbe és elcsábultok vagy egyszerűen csak szokásos szépségápolásra,ruházatra költitek.Mekkora összeget beszéltek meg a párotokkal?

Gyesen vagyok és a párom dolgozik és nem engedhetem meg magamnak de nehezen birom ki,hogy havonta legalább 3000ft értékbe ne vegyek valamit magamnak(melltartó,arckrém stb).Szeretek adni magamra.Ez vásárlásmánia vagy még normális?

2012. márc. 6. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem számolok el semmivel, bár mindent megbeszélünk, ha elmegyek vásárolni akkor megmondom kb mennyit költök rá, mit szeretnék venni, de nem kell hozzá engedélyt kérnem.

Havi kb 5-6 ezret költünk csak rám (sampon, balzsam, krém, fodrász, pár apróság), ami nem sok, nem vásárlásmánia :)

2012. márc. 6. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak a cigi kerül ennyibe. És nem is vagyok erős dohányos.
2012. márc. 6. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jár neked ez a havi kb 3000 Ft, és más nőknek is járnia kellene. Nem kell, hogy bűntudatod legyen.

És igen, ez normális dolog!

Én a férjemmel mindent megbeszélek, de én is általában az olcsóbb dolgokat veszem meg, kivéve az arcápolási dolgokat.

Nem különösebben zavarja a dolog. Persze ha csizmát akarok venni ami mondjuk 6000 Ft körül van azt előre tájékoztatom.

2012. márc. 7. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!