50. házassági évfordulóra újság?
Hallottam, hogy lehet olyan újságot csináltatni amiben felsorolják a megadott dátumkor történt eseményeket/híreket.
Aki csináltatott már ilyet az tudna ajánlani honlapot?
Vagy esetleg ha valaki tudja, hogy Debrecenben van-e ilyen lehetőség.
Jó ötlet, de szerintem ezt te is meg tudod csinálni.
Szedd össze az anyagot, írd meg, ha gondot okoz a tördelés-szerkesztés, mentsd ki Cd-re és ahol névjegykártyákat is csinálnak, oda vidd el, segítenek.
Ha annyi anyagot össze tudsz szedni, ami megtölt 4 oldalt, akkor az A/3-as papírra nyomtatva pont tele lesz vele.
Én megpróbálnám, szuper ötlet.
Én csináltattam, születésnapra, nagyon jó. :)
Viszont szerintem ez csak egy helyen van: Budapesten a Levéltárban.
Ugyanis ez úgy készül (és ezért nem igaz az, hogy pont ilyet otthon is össze lehet tenni!), hogy választhatsz különféle újságokból, amik akkoriban forgalomban voltak (pl. úgy, hogy Népszabadság, stb. - tehát címet, és persze nem egy, hanem több újságból is lehet egyszerre), és akkor ők összeállítanak neked egy lapszámot ezekből, a kiválasztott újságok adott napon megjelent cikkeiből. (Konkrét cikket nem tudsz választani.) Ezek a ténylegesen adott napon megjelent, igazi cikkek, és rendesen beszerkesztve, úgy tördelve, ahogy egy újságban mindig is lenni szokott.
Emellett vigyetek egy fényképet, mert a hirdetések rovatba írnak egy hírt a kért eseményről, képpel. :)
Szerintem nagyon jó, nálunk sikere volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!