Miért nem tudja megérteni, hogy hiába ajándékoz olyat amire nincs szükség?
Jó lenne tudni több infót rólatok. Házasok vagytok,közös a kassza?
Az ajándékot nem szokás kritizálni,az a lényeg,hogy szívből adják.
Ó de ismerős....
Kiről van szó, szülőkről, rokonról, párodról?
Nekem az anyósom ilyen a babánkkal. Mondtam neki, több plüsst ne (szobakonyhában lakunk) de vette neki a méteres plüssöket, sok hülyeséget. Én a következő tanácsot kaptam, be is vált.
Mikor hozta, azt mondtam: Jaj, mama de jó, hogy hozta, pont azon gondolkodtam, mit vehetnék a barátnőm kisfiának, ez pont jó lesz, nekünk úgy sem, hisz mondtam múltkor. Elképedt, de itt hagyta, azt hitte, nem merem megtenni. Megtettem, elvittem. Utána kereste, jól összeveszett velem, aztán már nem hozott semmi olyat, amire mondtam, hogy nem kell. Utána mindig kérdezett, mire van szükség.
Á, tisztára mint az apám. Amikor kórházban voltam, hozta a túrós batyut, mondtam, hogy nem szeretem, csak a gyümölcsöset. Erre egyszer jött sajnálkozva, hogy nem volt a pékségben túrós batyu, nem baj, ha hozott gyümölcsöset? Mondom de jó, nem szeretem a túrósat- Másnap jött, de jó hogy volt túrós, én úgysem szeretem a gyümölcsöset.
Vagy: hoztam két kiló mandarint ugye te a narancsra vagy allergiás? Én: nem, még mindig a mandarinra...
Mondtam hogy fogyózom, anyám meg rendszeresen küldi a szalonnát, zsíros kolbászt, meg a tengernyi sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!