Felnőttebb mint én, azért mert 2 éve együtt él a barátjával?
Figyelt kérdés
Az unokatestvéremmel egyidősek vagyunk, 22 évesek. Ő 15 évesen jött össze a barátjával, lassan 8 éve hogy együtt vannak. 2 éve laknak együtt, és 1 éve költöztek ki külföldre. Régen viharos volt a kapcsolatuk, de most már jól megvannak. Ők amolyan "álompár". Ehhez képest nekem senkim sincs. Komoly kapcsolatom is csak 1 volt, és ennyi. Néha úgy érzem ő felnőttebb mint én, mert ennyi ideje tartó, komoly kapcsolata van.2012. márc. 3. 20:58
11/12 anonim válasza:
8-as, nem hagytam figyelmen kívül semmit, tudom hogy mindkettőt, én is, mégse lettem felnőttebb , felnevelt más ráadásul nem is saját rokon...
12/12 anonim válasza:
Nem felnőttebb, inkább kimaradt 2 év a fiatalságából. :) Hagyd ezeket a sztereotípiákat, éldd az életed, élvezd a fiatalságodat. Hidd el, hogy az ilyen csajok, akik huszonéveiket ilyen ákom-bákom kapcsolatokban töltik, majd 30 évesen azon siránkoznak (amikor a psinak már csak a rég kihűlt helye van meg), hogy elvesztegették a fiatalságukat, és akkor kezdenek majd behozni mindent. Szóval nyugi, te vagy a nyerő.
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!