Mit tegyek ha a pasi 13 évvel idősebb (F 35 L 22), elvált és van két gyereke?
Hát most azt mondja,hogy ő tisztában volt azzal ha velem kezd kapcsolatot és komolyra fordul akkor vágyódni fogok gyerekre és ő vállalta ennek következményét úgy, mint ahogy én annak a következményét,hogy nem az első leszek aki szül neki és a 2 gyerek vele jár!Szeretem a gyerekeit és ők is engem. Az izgalom attól van hogy ha vele maradok és eljönne az az idő amikor jöhetne a gyerek akkor majd kitalál valami kifogást,persze most a kifogás az h 22 vagyok és ráérek még meg mégis csak 6 hónapja vagyunk együtt,ezt mind felfogtam normális ésszel és egyezem is vele,de nem tudom h később hogy gondolja ha itt az idő!Egyikünk sem kapott zsákba macskát és én tartom is magam a helyzethez(elfogadtam a gyerekeket)csak nem tudom hogy később mi lesz,persze bizonytalanságra nem lehet alapozni,de neki már vannak gyerekei és nincs mit veszítenie!Várom továbbra is a válaszokat,azoktól is akik voltak vagy vannak ilyen helyzetben!Előre is köszi.
Köszönöm a válaszokat az eddigi embereknek, sokat segítenek!
A szüleim között 13 év van, apám is elváltként gyerekkel jött a házasságba, mégis megszülettünk a tesómmal és együtt vannak lassan fél évszázada!!
Mivel még fiatal vagy, én azt mondanám hogy élvezd ki ezt a szerelmet anélkül hogy agyalnál rajta, nem egy 35 éves szingli vagy, akinek ketyeg a biológiai órája és szülni akar 3 éven belül. Érezd jól magad, és utána úgyis kiderül mi lesz. Lehet, hogy fél év múlva már mással leszel, és fölösleges volt ezen aggódni. De az is lehet, hogy a párod fogja úgy érezni, hogy veled akar maradni és jöhet a gyerek.
Szia! :)
Szintén 22 éves lány vagyok, így átérzem, bár kicsit más a helyzetem, de előítéletek nélkül,némi rálátással, megértéssel tanácsot tudnék adni. Először is azt kell tisztáznod magadban, hogy tudnád-e a gyerekeit szeretni, ha ott vannak nálatok gondoskodni róluk, megvívni a gyerekekkel a csatákat? Mert sokszor hallani olyat, hogy borsot törnek apa új barátnője orra alá a gyerkőcök, az ex folyton képbe jön, és lassan tönkreteszi a kapcsolatot. persze ez a rosszabb verzió,reméljük nem lesz ez, de számolnod kell vele. Gondolkozz el azon is, mered-e vállalni a párodat a családod, barátaid előtt? Ők fontosak Neked, azonban ritkán néznek jó szemmel egy olyan kapcsolatot,ahol gyermek van. A hozzáállásán viszont csiszolni lehet, fel a fejjel! :) Saját példámat mesélve, elkezdődött valami egyszer egy olyan 30-as pasival,aki elvált volt 1 gyerekkel. Akkor én ezen szempontok alapján döntöttem, hogy nem,nem tudnám más gyerekét szeretni, az ex a gyerek miatt folyton hívta-ami természetes,de én nem tudtam ezzel azonosulni, valamint tudtam, a szüleim se örülnének ennek. Így kiléptem az egészből, rossz volt persze,de okos döntés. A jelenlegi párom nekem is jóval idősebb, de nem volt házas sose, gyereke sincs, gyereket akar, házasodni nem. Ez a felállás nekem sokkal jobban megfelel, igazán boldog vagyok. Hidd el, Te is könnyen találhatsz mást 22 évesen! De nem lebeszélni akarlak,ha ő az igazi,akkor sok szerencsét,hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!