Hazudtad már azt hogy nem szeretsz valakit? Vagy hazudták már neked? Ha igen miért kellett hazudnod?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 12:51
11/19 anonim válasza:
én magamnak hazudtam egy évig, hogy nem szeretem..
18/L
12/19 anonim válasza:
Ez hülyeség. Olyan megesik, hogy valaki azt mutatja, hogy szeret, közben pedig nem, de a fordítottjáról még nem hallottam. Az ember színészkedni tud, de a szeretetet nem lehet leplezni.
13/19 anonim válasza:
Az exem hazudta azt, hogy nem szeret, majd amikor kibékültünk, pár hónap múlva elmondta, hogy azért, mert alkalmatlan egy komoly kapcsolatra, ahol előbb-utóbb házasság, gyerek stb. következne, én viszont szeretnék, így jobbnak látta, ha leegyszerűsíti a dolgot és nem rabolja tovább az időm. De ahogy írtam, kibékültünk, majd később végleg szakítottunk.
14/19 anonim válasza:
Vannak kegyes hazugságok ilyen esetekre is. Leírok neked egy esetet, amiből talán megérted. Várandós voltam az első gyerekemmel, amikor meglátogatott egyik idősebb távoli nőrokonom, akinek testi fogyatékossága volt. Persze, vénlány volt szegény(Isten nyugosztalja, már rég meghalt)beszélgettünk arról csodáról, amit a másállapot jelent. Megkérdeztem tőle, hogy szerelmes sem voltál soha? Mire ő: Dehogynem, halálosan és reménytelenül, de úgy reménytelenül, hogy a fiú is szerelmes volt belém, sőt meg is kért, hogy legyek a felesége. Hidd el-folytatta-nagyon erősnek kellett lennem, hogy kikosarazzam és azt hazudjam neki, hogy nem szeretem annyira, hogy összekössem vele az életemet. Hazudtam, az ő érdekében, mert tudtam, hogy én sosem szülhetek, és ő jó ember, megérdemli,hogy boldog legyen." Itt kezdődik a szeretet. Amikor képes vagyok lemondani a boldogságomról azért, hogy egy másik ember boldog lehessen. Talán azért jutott eszembe a története, mert nemrég álmodtam vele. Álmomban boldog volt.
15/19 anonim válasza:
Igen, hazudtam már azt, hogy nem szeretem. Azért, mert én csak bekavarnék a képben. Több év van köztünk és neki van barátnője. Én csak púp lennék a hátán..
16/19 anonim válasza:
Nekem volt egy párom,aki már a harmadik találkozásnál azt mondta,hogy szeret.Olyan is volt a kapcsolat.Nem tartott túl sokáig.Szerintem az emberek túl könnyen köpik ki ezt a szót a szájukon.
17/19 anonim válasza:
Nem hazudtam, csak elüldöztem magamtól. Mert tudtam, hogy mellettem nem lenne boldog.
18/19 anonim válasza:
Te kérdezted ezt a múltkor is? Mert ott azt hiszem válaszoltam, nekem "hazudta" az illető, és azért, hogy boldog legyek, mert úgy vélte, hogy mellette sosem lennék az.
19/19 anonim válasza:
Hazudtam. Az illetőnek volt párkapcsolata,mielőtt én feltűntem nagyon boldogak voltak gyütt.. és így volt a legegyszerűbb eltünni az életéből, mielőtt tönkre teszem őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!