Nagyon passzívan viselkedik mostanában a barátnőm. Gyanakszom nem szeret, esetleg már akadt vki más, csak még nem mer lépni. Mik lehetnek a jelei a megcsalásnak? Mire figyeljek?
Szerintem 9 hónap után tuti nincs senkije!
Lehetséges nagyon a nyakára ültél, és mikor ezt meg említi akkor te meg teljesen leszállsz a nyakáról!
Próbáld meg a kettő közötti utat!
Lehet akkora gondjai vannak, nem szeretné még ezt 9 hónap után kitárni neked!
Nehéz így bármilyen tanácsot is adni hiszen nem ismerünk titeket külön sem, meg együtt sem!
Ha attól félsz nem kellesz már neki, legyél bátor és állj elé, kérdez meg szakítani szeretne, vagy mi a terve keltőtöket? Tudom nehéz ez, mert ahogyan látom te még fülig szerelmes vagy belé, de ami nem megy nem szabad erőltetni!
Viszont ha nem ez a probléma, azonnal látni fogod ,hogy megijed, és mondani fogja dehogy is! (Nem akar ebben az esetben szakítani)
Nem akar szakítani akkor ne piszkáld , majd rendbe hozza a problémáit!
Remélem segítettem!
ma 16:04
Őszintén szólva nem tudom mit gondoljak,nagyon sokszor volt az hogy mondtam hogy akár utazok 600 km is egy fél napért is akár csak láthassam és kicsit együtt lehessünk,de ő nem akarta.Gondoltam arra is hogy meglepem.Nagyon össze vagyok zavarodva és nem tudom mi van és mit akar.Fogalmam sincs,de teljesen kivagyok készülve.
Gondoltam arra is hogy meglepem.
Csak nehogy te lepődjél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!