Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek anyukámnak szülinap...

Mit vegyek anyukámnak szülinapjára?

Figyelt kérdés
Ma van neki, de még mindig nem sikerült semmit vennem. 42 éves, én 19 vagyok. Azért nem jut eszembe semmi értelmes, mert ezek a porfogó hülyeségek meg vázák, stb. egy az h felesleges, mert van itthon egy csomó, a másik meg h nem is szereti annyira ezeket a polcra feltevős hülyeségeket. Semmi ötletem nincsen... :S
2009. jún. 8. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, mennyi pénzed van, mennyit szánsz ajándékra. Én a konyhába szoktam kérni apróságokat a gyerekeimtől. Pl.mérleg, citruscsavaró, szalvétatartó, abrosz, üvegpohár(ez amúgyis fogyóeszköz) sütőtál, muffinsütő...stb. Igaz, Ők idősebbek, tehát már dolgoznak és össze szokták dobni a pénzt egy-egy drágább holmira.
2009. jún. 8. 09:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nincs túl sok fölös pénzem, szóval max. 2-3ezret tudok rá szánni :( Nagymamám velünk él, szóval anyu nem főz, konyhai dolgokat nem nagyon tudok neki venni, mert felesleges, nem használja :) ami meg esetleg használ, az mind van...olyan rossz ez így :(
2009. jún. 8. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
vegyél neki egy parfümöt, v. egy jófajta testápolót mellé egy jó minőségű dezodort, sampont, tusfürdőt. Ezek mindig nagyon jól jönnek. Ha szeret olvasni, akkor vehetsz neki egy jó könyvet, valami olyan stilusút, ami tetszik neki. Ha szeret szinházba járni, akkor 2db szinházjegy, hogy elmehessen valakivel. Én még arra is gondoltam, hogy vehetsz neki egy jó cd, amin a fiatalsága kedvenc slágerei vannak:D
2009. jún. 8. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm ezek jók :) köszi! a könyv nekem is eszembe jutott, csak Karácsonyra is azt vettem, nem akarok megint azt venni :)
2009. jún. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!