Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarják a szüleim,...

Miért nem akarják a szüleim, hogy vegyek magamnak egy piros magassarkú cipőt?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta tetszik, de egyszerűen azt mondják, hogy a piros magassarkú túl feltűnő. Ti mit gondoltok erröl?

19/L

2012. febr. 29. 16:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az meg nem hiszem el,hogy 19 évesen nincs saját pénzed,de még a zsebpénzél is fura ha megmondják mire lehet költeni: ezt meg azt vehetsz ezt meg már nem,és ez a hülye kifogás, mert feltűnő,nem kell ahozz piros cipő hogy ha valaki feltűnő legyen ha az akar lenni.De bezséld meg velük,mi nem a szülied vagyunk,nem ismerjük az értékrendjüket.
2012. febr. 29. 19:52
 22/30 anonim ***** válasza:
64%

"Eszem agaban sincs meg levalni, fizessek nyugodtan az egyetemet, nehogy mar en fizessem, es gurcoljek 19 evesen, majd lesz idom.... Annyira csaknem vagyok hulye.."

Gyönyörű hozzáállás! Nem hülye vagy, élősködő, ezt így hívják felénk.

2012. febr. 29. 19:58
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Előző épp ezt akartam irni, köszönöm.

Én a szüleid helyébe nem hogy piros cipőt nem engednék venni,hanem elküldenélek munka táborba ott megtanulnád.

Itt szidod a szüleidet egy piros cipőért,de azért arra jók hogy fizessék az egyetemedet ugye,lakni otthon jó,viz áram,gáz,beszállsz vagy csak használod a szolgáltatásokat, a netet ki fizeti?Nem élősködni kéne,és piros cipőn rugozni.Majd ha lezs fizetésed olyat cipőt veszel amilyet akarsz,biztos férfi van a dologban annaka kell igy kirittyenteni,biztos fognál gazdag pasit,hogy után meg azon élősködj,ha leváltál a szüleidről.

Szép mondhatom,ha az én lányom lennél,nem lenne piros cipő ,csak ah megkerested rá a pénz munkával,ha 15 16 évesen mentél volna ujságot hordani,havat lapátolni hogy legyen kenyérre való,nem a cipőkön lovagolnál,és nem szidnád egy piros retkes cippelőért a szüleidet akik valószinű azért dolgoznka hogy fényesre nyallják a segged.

És az ilyen lesznek a jövő orvosai,ügyvédei.

57N

2012. febr. 29. 20:12
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Azért azt is tegyük hozzá, hogy azok a munkák, amit suli mellett egy diák el tud végezni, undorítóan alulfizetett, belet kiköptető munkák. Tudom, 18 éves vagyok, 17 évesen dolgoztam diákmelónál, kezdetben a beugró annyi volt, mint 4 óra órabérem, a munka baromi fárasztó volt, a minimálbér kereset pedig körülbelül 1 pár cipőre, néhány pólóra és 1 gatyára lett volna elég, nevetségesen keveset adnak. És ha ez a munka kőkeményen a tanulás rovására menne, lehet én is meggondolnám, hogy néhánytízezerért megkockáztassam az egyetemről kibukást.

Viszont 19 éves lány, te ettől még megpróbálhatnád, hogy néha kicsit leszállsz a fellegekből, és kipróbálod magad mondjuk nyáron, mivel neked már több lehetőséged van dolgozni, és többet is kereshetsz, mint a diákmunkások. Legalábbis ha kell valami, számolj azzal, hogy saját pénzből kell finanszíroznod, és szokj hozzá ehhez a gondolathoz.

18/f

2012. márc. 1. 10:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát basszus, ha így állsz az élethez, mit vársz? Ha mindent a szüleidnek kell fizetni, igenis beleszólhatnak, mit vegyél. Az ilyet én is élősködőnek nevezem.
2012. márc. 1. 14:23
 26/30 anonim ***** válasza:
46%

"a minimálbér kereset pedig körülbelül 1 pár cipőre, néhány pólóra és 1 gatyára lett volna elég, nevetségesen keveset adnak."

A minimálbér ennyire elég? Mások a családjukat tartják fenn belőle. Talán nem 20ezres cipőben kell gondolkodni.

2012. márc. 1. 14:43
 27/30 anonim ***** válasza:
54%
De nekem 17-18 évesen nem kell a családot fenntartani, mivel az nem az én dolgom. Én azért dolgoztam, hogy nekem legyen pénzem venni magamnak ruhát, el tudjak menni szórakozni, és hogy ezekre a dolgokra ne a szüleimtől kelljen pénzt kérnem, levéve ezzel a terhet a vállukról és a pénztárcájukról...
2012. márc. 2. 12:58
 28/30 anonim ***** válasza:
49%
És a rezsibe beszállsz gáz villany,stb,vagy az alanyi jogon jár minden óriás csecsemőknek?A gyerekeim 18 évesen már dolgoztak,és szó nélkül beszálltak a közösbe,kérnem se kellett,és nem szórakozásra,haszontalan drága cipőkre verték el a pénzüket.Hanem spóroltak,cipő meg nem csak 20000ért van,a minimálbérből családok élnek meg,és nem flancos ruhákat vesznek hanem fizetik a rezsit ,meg a kaját,ja és nem kell drága koktélokat iszogatni,drága helyekre járkálni,máshogy is lehet olcsón szórakozni.
2012. márc. 2. 13:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Amúgy ilyen hozzá állással sose fogtok tudni családot eltartani,ebben a korban kell elkezdeni előre gondolkodni,ami nem csak a bulizásról,meg a cipőről kéne szóljon,az is kell de nem létszükséglet,és nem kell drágán csinálni,mert divat,14 éves keresztlányom érettebb,mint némelyik 19 éves lány aki csak ezeket a felszínes dolgokat tartja szem előtt.
2012. márc. 2. 13:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Megis érdemled kérdező hogy éhendögölj.Efy mocskos élősködő vagy,ráadásul kur.va is,azért akarsz ennyire piros cipőt,azzal már a sarokra is kiállhatsz,ezért sem akarják a szüleid hogy ilyen cippőt vegyél!
2012. jún. 25. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!