Miért nem akarják a szüleim, hogy vegyek magamnak egy piros magassarkú cipőt?
Már nagyon régóta tetszik, de egyszerűen azt mondják, hogy a piros magassarkú túl feltűnő. Ti mit gondoltok erröl?
19/L
Úristen hány éves vagy 16?A tangára is engedélyt kérsz?Vedd meg azt hordjad ami tetszik.Mondjuk nem mindenki tud járni az ilyen magassarkú cipőkben.De ha ebbe beleszólnak,hogy milyen cipőt vehetsz magadnak, mi lehet a többi dologgal.
Miért ilyen életképtelenke a mai fiatalok,hogy mindenre engedély kell nekik,és még egy olyan apróságba is mint egy cipő vásárlás beleszólnak a szülők,19 éves vagy,mit várnak hogy öltözz ovisnak,vagy apácának,én 17 évesen se kértem engedélyt ilyenekre,meg durvábbakra se,mondjuk el is tartottam magam külön.kezd el leválni,mert még a végén 30 évesen is ők döntik el milyen színű cipő a megfelelő számodra.
31N
Vedd meg és kész. Akkor már úgysem tudnak mit csinálni, legalábbis nem hinném, hogy visszavitetnék az üzletbe.
Én a piros kis tűsarkúmat a nagymamámtól örököltem:)
Most egy pink magassarkút szeretnék, és mindenképpen meg fogom venni. Feltűnőnek feltűnő, de pont az a lényeg.
Kezdjek különválni? Mégis hogy, miböl fizessem az egyetememet majd??
Munkából,ahogy én és a többi hasonló aki végig dolgozta az egyetemet és nem a szülei fizették nekik,itt kezdődne el a leválás.Előszőr ezt kéne elkezdeni,
elgondolkodi azon,hogy miért szólnak bele ebbe neked ennyi idősen,ha nálad ennyi idősen egy cipőbe belezsólnak ott van más gond is,a legnagyobb hogy tőlük függsz felnőttként.Gondolom a cipőre is ők adnának.És lehet kifogásokat gyártani meg szidalmazni a hozzászolásokat,19 évesen lehetne menni dolgozni is egyetem mellett,aztán külön menni albérletbe ott te lennél az császár,de kényelmesebb otthon mamahotelben,és szidni a szülőket,akik fizetik az egyetemedet,hogy jaj de rosszak,mert nem engednek megvenni egy tűsarkú piros cipőt.És igen kezdj el leválni róluk,ez az élet rendje.
Az én anyukám sem örült, hogy a nyaramat munkával töltöm suli idő alatt. Azt mondta, hogy még fiatal vagyok és élvezzem ki a szabadságot, fogok én még dolgozni eleget.
Hát 19 évesen már ahhoz elég nagy vagy, hogy egyedül menj el vásárolni. Ha valami ruhát kell venni akkor kérd el a pénzt és vegyél belőle azt ami tetszik. Akár piros cipőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!