Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarják a szüleim,...

Miért nem akarják a szüleim, hogy vegyek magamnak egy piros magassarkú cipőt?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta tetszik, de egyszerűen azt mondják, hogy a piros magassarkú túl feltűnő. Ti mit gondoltok erröl?

19/L

2012. febr. 29. 16:00
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Takarítsd ki a házat! Utána engedékenyebbek lesznek.:)
2012. febr. 29. 16:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Úristen hány éves vagy 16?A tangára is engedélyt kérsz?Vedd meg azt hordjad ami tetszik.Mondjuk nem mindenki tud járni az ilyen magassarkú cipőkben.De ha ebbe beleszólnak,hogy milyen cipőt vehetsz magadnak, mi lehet a többi dologgal.

Miért ilyen életképtelenke a mai fiatalok,hogy mindenre engedély kell nekik,és még egy olyan apróságba is mint egy cipő vásárlás beleszólnak a szülők,19 éves vagy,mit várnak hogy öltözz ovisnak,vagy apácának,én 17 évesen se kértem engedélyt ilyenekre,meg durvábbakra se,mondjuk el is tartottam magam külön.kezd el leválni,mert még a végén 30 évesen is ők döntik el milyen színű cipő a megfelelő számodra.

31N

2012. febr. 29. 17:26
 13/30 A kérdező kommentje:
Kezdjek különválni? Mégis hogy, miböl fizessem az egyetememet majd??
2012. febr. 29. 17:32
 14/30 anonim ***** válasza:

Vedd meg és kész. Akkor már úgysem tudnak mit csinálni, legalábbis nem hinném, hogy visszavitetnék az üzletbe.

Én a piros kis tűsarkúmat a nagymamámtól örököltem:)

Most egy pink magassarkút szeretnék, és mindenképpen meg fogom venni. Feltűnőnek feltűnő, de pont az a lényeg.

2012. febr. 29. 17:34
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

Kezdjek különválni? Mégis hogy, miböl fizessem az egyetememet majd??

Munkából,ahogy én és a többi hasonló aki végig dolgozta az egyetemet és nem a szülei fizették nekik,itt kezdődne el a leválás.Előszőr ezt kéne elkezdeni,

elgondolkodi azon,hogy miért szólnak bele ebbe neked ennyi idősen,ha nálad ennyi idősen egy cipőbe belezsólnak ott van más gond is,a legnagyobb hogy tőlük függsz felnőttként.Gondolom a cipőre is ők adnának.És lehet kifogásokat gyártani meg szidalmazni a hozzászolásokat,19 évesen lehetne menni dolgozni is egyetem mellett,aztán külön menni albérletbe ott te lennél az császár,de kényelmesebb otthon mamahotelben,és szidni a szülőket,akik fizetik az egyetemedet,hogy jaj de rosszak,mert nem engednek megvenni egy tűsarkú piros cipőt.És igen kezdj el leválni róluk,ez az élet rendje.

2012. febr. 29. 18:24
 16/30 A kérdező kommentje:
Eszem agaban sincs meg levalni, fizessek nyugodtan az egyetemet, nehogy mar en fizessem, es gurcoljek 19 evesen, majd lesz idom.... Annyira csaknem vagyok hulye..
2012. febr. 29. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
34%
Előző válaszoló.Engem a szüleim nem is engedtek volna dolgozni amíg tanulok és náluk lakom.Amikor ott laktam még diákmunkára sem engedtek és semmi egyébre mivel azt mondták hogy a tanulás rovására megy.És igazuk volt , én sem engedném hogy dolgozzon a gyerekem.Egy gyárban idegroncs lenne meg mentális betegségei keletkezének , teljesen tönkretenné magát.És végül ez az egyetem rovására menne.Minden embernek meg nincsen lehetősége részmunkaidős állásra vagy egy nagyon rugalmas munkaidős állásra.
2012. febr. 29. 19:16
 18/30 anonim ***** válasza:
53%

Az én anyukám sem örült, hogy a nyaramat munkával töltöm suli idő alatt. Azt mondta, hogy még fiatal vagyok és élvezzem ki a szabadságot, fogok én még dolgozni eleget.

Hát 19 évesen már ahhoz elég nagy vagy, hogy egyedül menj el vásárolni. Ha valami ruhát kell venni akkor kérd el a pénzt és vegyél belőle azt ami tetszik. Akár piros cipőt is.

2012. febr. 29. 19:29
 19/30 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom kultúrtörténelemből mennyire vagy othon de keress rá: pár évszázada sokáig a prostik hordták, majd késöbb a francia Valois ház uralkodói mint státusz szimbólumot a piros cipősarkot. Szóval dönts.
2012. febr. 29. 19:30
 20/30 anonim ***** válasza:
37%
Én meg nem bántam meg hogy a nyarakat végig gürcöltem,meg az egyetemet is,mert tisztelem a munkát,és értekelek mindent,tudok bánni a pénzzel,nem lettem másoktól függő,és nem haltam bele,hogy dolgozni kelett,a munka nem szégyen,az szégyen inkább az az amit a mai fitalok művelnek,hogy 20-on évesen otthon kényelmesen lézengnek szülőkkel fizettve mindent,egyetemet,bulikat,cipőket,és lenézik aki dolgozik a pénzért,érdekes nekem nem szóltak bele,mit veszek,de ne válj le,élj burokban tovább,de akkor ne rinyálj ha beleszólnak milyen cipőt veszel meg,amúgy nem minden szülőnek van pénze egyetemet finanszirozni sajnos,annak jó akinek ilyen cukormáz az élete és befizetik az egyetemre,minden alá lesz téve,az ilyeneket pofozza fel később az élet,ha maguktól kell elérni valamit.De befejeztem,elbeszélünk egymás mellett, amúgy meg vedd meg a cipőt,csak nem vernek meg érte,vagy vitetik vissza a boltba,de hazudhatsz is,hogy kaptad egy barátnődtől,stb legyél kreativabb.
2012. febr. 29. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!