Az apa élettársának a jövedelme is számít a gyerektartás megállapításánál, vagy az anyuka csak így próbál kellemetlenkedni?
Kár ennyire mentegetned a férjed.A gumit,ha már félredugásra készül ő is vihetett volna magával,nem csak a nő dolga,mert gyereken kívül jó kis fertőzést is hazavihetett volna neked!
A te dolgod,hogy ezután még van gusztusod hozzá.
A kérdésedre válaszolva a te jövedelmed nincs veszélyben,de én addig nem fizetnék,amíg nincs meg a dns vizsgálat eredménye és természetesen a bíróságra bíznám,hogy határozza meg a gyerektartás összegét.A peren kívüli megegyezésekből később zsarolás lehet.
Köszönöm a további válaszokat is!
A hölgynek az volt a célja, hogy az adott baráti társaságból legyen valaki az apa, arra nem gondolt, hogy nem mindenkinek vezetői fizetése van. Az óvszert ő vitte, ami "váratlanul" kiszakadt (gondolom ezt is ő oldotta meg), majd ígérte, hogy vesz esemény utánit...
Egyébként a félrelépésből azért nem csináltam túl nagy ügyet, mert sejtettem, hogy előbb-utóbb más nővel is szeretné kipróbálni a párom a szexet (neki én voltam az első, akkor 25 volt), ezt soha nem is tiltottam neki.
A láthatáson még nem gondolkoztunk, most 23 hetes, még van időnk kigondolni. Természetesen a dns vizsgálatot megvárjuk, mert még mindig van egy kis remény.
Aki szerint kitalált a történet! Jó lenne, hidd el, mi örülnénk neki a legjobban!
Kizárólag a párod fizetése számít, másé nem.
A DNS vizsgálattal kapcsolatban mindenképpen járjatok utána, mennyibe kerül, stb.
Én kérnék egy időpontot a helyi védőnőtől, elmesélném a sztorit, és infót kérnék, mi a teendő.
Vagy egy jó ügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!