Miért kell ilyen idegesítőnek lennie anyának?
Figyelt kérdés
Akárhányszor mondom neki, hogy segítek nem izgatja /'nem kell'/ utána engem izél, hogy de lusta vagyok meg a társai.
Meg minden sz*ré velem üvölt. Pl:. elvitte apa egy táskám /abba benne volt egy ilyen tagsági cucc egy egyesülethez/ kipakolták. Eddig ok. Ma kérdeztem tőle, hogy hová tették mert kell bele egy pecsét? És akkor velem ordit hogy biztos elhagytam valahol vagy ott hagytam az orvosnál! /amikor legutoljára mikor voltam vele orvosnál emlékszem hogy vissza raktam az edzőtáskámba/
Vagy van amikor azért üvölt lehogy miért nem tudok olyan lenni mint tesóm?
2012. febr. 27. 14:14
1/3 anonim válasza:
Talán mert fáradt, elege van mindenből, főleg abból hogy ő csinál otthon szinte mindent. Magára nem is jut ideje.
Segíts be neki szó nélkül.
2/3 anonim válasza:
Lehet sok minden össze jött most velük, és idegesen reagálnak, szerintem ülj le velük és kérdezd meg, miért ilyenek, nem ismerjük a családod, így nem tudunk konkrétumokat mondani, lehet te sem viszonyulsz úgy hozzájuk:) Tudod 'Néma gyereknek, anyja se érti a szavát' ha nem beszélitek meg, akkor nem fogjátok megtudni mi a baj:) 14L
3/3 anonim válasza:
próbáld meg megbeszélni velük a dolgokat, ha akkor is üvöltözik veled akkor várnod kell addig amíg nagykorú leszel és el nem költözhetsz. Valahogy bírd ki addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!