Ha lenne annyi pénzed, hogy kifizethesd a szülők lakáskölcsönét (amit már nem fizetnek,160 nm2 es családi ház), megtennéd, vagy vennél inkább magadnak is és nekik is 1-1 lakást (mind2 te neveden lenne az említett kölcsön miatt)?
Ha azt akarod, hogy a szüleid még élnek nincstelenek legyenek és kiszoláltattottak akkor vegyél két házat.
Én biztos kifizetném a családit és a nevemre irtanám,így ha a viszonyom rosszra fordulna velük a ház akkor is az én nevemen lenne.
Van egy ismerősöm 30 éves és nincs semije csak hitele és apeh tartozása, ő úgy él, hogy sehogy feketén dolgozik. Szerinted milyen jövő vár rá vagy a gyerekeire ha netán lesz valaki olyan hülye aki szül neki gyereket.
már leírtam, hogy én kifizetném
Ha te úgy gondolod, hogy nem fizetnéd ki a te döntésed.
De én tudom, hogy milyen borzasztó érzés a hitel, főleg úgy hogy már végrehajtónál van, És hiába fizetem soha nem telik le, mert amíg ki nincs fizetve addig napi kamattal meg.Több a kamat tartozásom mint a tőke amit eredetileg felvettem.
Jah és még annyi, hogy 1 hitel esetén 33 % kettő hitel esetén 50 % amit levonhatnak, de viszont van olyan bank ami a fizetés 90 % elveheti.
Ha találnak munkát akkor azzal is számolni kell, hogy az egyikük fizetése megy a hitelre.
Mi a garancia hogy a te neveden lévő lakásban nem csinálnak adósságot és azt már rajtad keresnék.
Van kereted 2 lakásra és az ő eltartásukra is? Ha újra dolgoznak vagy nyugdíjt kapnak az adósságot ebből vonják akkor nem lesz pénz kajára.
A több milkós adósságtól csak úgy nem lehet elsétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!