Csajok, mit tennétek? Valamit kéne csinálnom.
barátommal 1éve vagyunk együtt. azt vettem észre, hogy ő elvárja hogy adjak magamra, de ez forditva alig működik, pl. mostanában meghízott...nem foglalkozik a külsejével, mindig halogatja hogy "jó, aha majd teszek valamit azért hogy ne legyen nagy a hasam " stb.
Régen akart tetszeni. mostmár elkényelmesedett.
Meg én olykor féltékeny vagyok, oké nem ad rá okot, de Ő tisztában van vele, hogy ha találkozik 1-1 csaj ismerősével pl ha mellette vagyok is, én kicsit féltékeny vagyok. Persze nem flörtöl meg semmi, ne értésétek félre, csak hát tudjátok ez az alap féltékenység, és én a tudtára is adom.
De Ő sose félt engem, sosem fél attól hogy elveszít...
szeretném ha nem lenne ilyen kényelmes, és igenis ő is érezné hogy "húúú basszus, változnom kéne, mert énis elveszíthetem a barátnőmet, és nem akarom hogy mással legyen, meg akarom tartani"
Lehet gyerekes, de néha jó lenne ha picit látnám rajta h féltékeny. Nem akarok neki fájdalmat okozni, de néha jól esne ha a tudtomra adná, hogy fél hogy leveszít és látná hogy pl engem más is jó csajnak tart és nem csak az övé vagyok. Mert régen tepert értem..most már nem annyira.
Mit tegyek?
az igényesség csak az apró dolog, multkor vettem magamnak egy fehérneműt, erre rá 3mnapra ős is vette magának 3újat, sőt ELŐTTE KIKÉRTE A VÉLEMÉNYEMET! Hogy nem fair hogy én tetszeni akarok, ő is akar nekem. Mondom oké vegyél piros meg feszülős fekete boxert élből vett mindkettőből 2-2t.
Az igényességet arra értem, hogy eddig sportolt most abba akarja hagyni, hogy többet lehessen velem, de ettől hogy nem sportol felszedett 3-4kgot. De ha találkozik velem, legtöbbzör belövi a haját... és illatozik, megborotválkozik, mert tudja hogy utálom ha szúr.
Szóval nem nagy bajok ezek, csak azon vagyok ki hogy Ő HOGYHOGY NEM FÉLTÉKENY?????? MIVEL TEHETNÉM KICSIT AZZÁ?
Sőt hozzáteszem nagyon hisztis vagyok ÉS MÉG OLYKOR Ő KÉR BOCSÁNATOT, MA IS ÉN ORDITOTTAM VELE ÉS MÉG Ő HIV H NE HARAGUDJAK.
akkor ezekben kikéri még a véleményemet:
-mit vegyen fel ha este megyünk valahova (tudom h nekem akar tetszeni)
-kikéri a véleményemet, ha dönt pl valamiben mindig megkérdezi "Kincsem, te erről mit gondolsz? Szerinted jól döntenék, vagy neked mi a meglátásod?"
Értem ezt, pl sulira, bármi otthoni családi kapcsolatára, stb.
És olykor elmondom az én véleményem és aszerint is cselekszik végül, és előtt ezt mondja: "Igazad van, ebbe bele sem gondoltam, a te meglátásod jobban tetszik"
Amikor valami jót csinálok í meóba azt mondja "Életem büszke vagyok rád" és látom a szemét hogy őszinte és megölel és ad egy csókot. És nem irigy a sikereimre.
Tudod, van az a mondás, hogy vigyázz mit kívánsz, mert még a végén teljesül.
Soha nem voltam féltékeny a páromra, 5 éve együtt vagyunk, és nem azért, mert elkényelmesedtem, hanem mert bízom benne, mert elégszer bizonyította már, hogy mindig mindenben én leszek neki az első.
A féltékenység kétélű fegyver!
Szar érzés ha nem bíznak meg benned. Örülnél. Nem volt még féltékeny pasid, látom.
Ha féltékenykedsz is ne adj neki hangot. Ez alap dolog. Viszont azt nem értem, neki mik is a pontos elvárásai? Közte van, hogy fitt legyél? Mert ha igen, akkor legyen ő is az, magából kellene kiindulnia. Úgy látom, az öltözékére megpróbál igényes lenni. Talán nógathatnád, hogy kocogjon, sportoljon.
Egyébként írod, hogy marha nagy az önbizalma, na ez nem szimpi így látatlanban. Engedd meg, hogy meséljek saját sztorit ezzel kapcsolatosan. Volt egy pasim, aki kórosan sovány volt, izomtalan, kicsit lófogú és rosszul is öltözött, de természetesen szerelmes voltam belé és a külseje nem zavart. Na de ez a srác egy egó-manó volt. Végigmentünk az utcán és ott lelkendezett hogy őt hogy megnézi minden csaj. Eszméletlen jó pasasnak tartotta magát. Nekem célozgatott a formáimra, az öltözékemre és a hajviseletemre is, hogy másképp kéne kinézzek, és nem egyszer ki is jelentette, hogy ismer nálam jobban kinéző nőket. Szeretném hozzátenni, hogy mindig is igényes voltam, kedveltem a szép ruhákat, kiegészítőket, és az alkatom is igen jó volt (170 cm, 60 kg, izmos mert táncos vagyok). De az önbizalmam teljesen leépült emellett a kis csontos lóképű mellett...
Te tartsd meg az önbizalmad! Esetleg járj el aerobicra, fitneszterembe, öltözködj még dögösebben, de ne éreztesd vele, hogy mennyit teszel a külsődért. Majd észreveszi. Ha meg nem érdekli, hagyd ott és keress olyat, aki megbecsül és érezteti veled, hogy csinosnak és szépnek tart.
Az ne fájjon, hogy nem féltékenykedik, lehet hogy igen, csak nem mutatja. Ha elmész valahova, szerezz magadnak fiú haverokat, és nézd meg a reakcióját. Ha tényleg nagyon közömbös, akkor meg szerintem vess véget a kapcsolatnak, mert valószínű csak "hézagkitöltő" nő vagy és nem az igaz szerelmet jelented a srácnak.
22L
Leírod, hogy mennyire akar tetszeni (borotválkozik, hajat belő, kérésed szerint öltözik) és gyakorlatilag az a problémád, hogy felszedett 3-4 kg-ot?
Azt hittem 10-30 kg elhízásról van szó.
Én csak akkor szedtem fel 3 kg-ot, amikor egy műtét miatt 3 hétig kényszerpihenőn voltam és egész nap feküdtem...
köszi nektek.
Most lehet gyerekes, de gondolkodom azon hogy csinálok egy pasi közösségi fiókot és irok a saját üzifalamra valamit...megnézem mi lesz a reakciója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!