Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mit tennétek? Valamit...

Csajok, mit tennétek? Valamit kéne csinálnom.

Figyelt kérdés

barátommal 1éve vagyunk együtt. azt vettem észre, hogy ő elvárja hogy adjak magamra, de ez forditva alig működik, pl. mostanában meghízott...nem foglalkozik a külsejével, mindig halogatja hogy "jó, aha majd teszek valamit azért hogy ne legyen nagy a hasam " stb.

Régen akart tetszeni. mostmár elkényelmesedett.

Meg én olykor féltékeny vagyok, oké nem ad rá okot, de Ő tisztában van vele, hogy ha találkozik 1-1 csaj ismerősével pl ha mellette vagyok is, én kicsit féltékeny vagyok. Persze nem flörtöl meg semmi, ne értésétek félre, csak hát tudjátok ez az alap féltékenység, és én a tudtára is adom.

De Ő sose félt engem, sosem fél attól hogy elveszít...

szeretném ha nem lenne ilyen kényelmes, és igenis ő is érezné hogy "húúú basszus, változnom kéne, mert énis elveszíthetem a barátnőmet, és nem akarom hogy mással legyen, meg akarom tartani"

Lehet gyerekes, de néha jó lenne ha picit látnám rajta h féltékeny. Nem akarok neki fájdalmat okozni, de néha jól esne ha a tudtomra adná, hogy fél hogy leveszít és látná hogy pl engem más is jó csajnak tart és nem csak az övé vagyok. Mert régen tepert értem..most már nem annyira.

Mit tegyek?

2012. febr. 26. 18:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kezdj el a baratnoiddel ide oda maszkalni, buliba, moziba mondjuk vagy csak egy kavera, vasarolj magadnak uj cuccokat, kezdj valami hobbiba nelkule. Ereztesd vele, hogy nem korulotte forog csak a vilag! Hanyagold egy picit, ettol, ha szeret tutira bepanikol! Tul biztosnak erez azt gondolja barmit csinal Te ott leszel neki! Mutasd meg, hogy ez nem biztos, hogy igy van.
2012. febr. 26. 18:39
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Ja es meg veletlenul se kezd el nyaggatni ezzel mert azzal semmire se mesz, ne kezdj el nyavogni neki! Meg ilyeneket eszedbe ne jusson mondani, hogy "azert megyek el mert nem foglalkozol velem stb stb" ne jatszd a martirt mert ez nagyon idegesito! Mintha mi sem tortent volna, ha kerdezi mi van akkor meg jatszd el, hogy nem tudod mirol beszel!!
2012. febr. 26. 18:41
 3/25 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki ezt, legyél nagyon csinos. Nem mondom, hogy tedd féltékennyé, mert az nagyon gyerekes viselkedés, ezt még én sem tenném. De nyugodtan mondd el neki, hogy 'Hé, ne lény ilyen kényelmes másnak is fogok kelleni' és lépj le egy kicsit... barátnőzni bármi. 14L
2012. febr. 26. 18:41
 4/25 A kérdező kommentje:

értelek.

hát barátnőim alig vannak, vagyis messze laknak tőlem.

Meg mostanság az a felháborító szokása hogy pl Ő nem tud feljönni hozzám, csak másnap. mondom neki "Bocs de programom lesz" erre erőszakosan mondja "Nemérdekel akkoris felmegyek és kész, mert ugy volt megbeszélve hogy együtt leszünk"

És hiába mondom muternak hogy mondja h nem vagyok itthon nemérti miért kérem. És ha elmennék valahova szerintem barátom éjfélig a kapu előtt szobrozna amig haza nem érek.... elegem van abból hogy ő dönti el hogy mikor legyek vele és mikor ne. Mintha csicskáztatna

2012. febr. 26. 18:42
 5/25 A kérdező kommentje:

Oké nem beszél csúnyán velem, nem csal meg, meg semmi. Szeret szerintem... csak hát nekem rombolja az önbizalmamat, hogy Ő tökéletesnek hiszi magát, tudja hogy szeretem és féltékeny vagyok... Ő meg semmi ilyet nem mutat.

Ha nem veszem fel a telefont pl akkor képes hozzám átjönni iskola után... én meg bujkálhatok... hogy akkorse legyen amit ő akar...ő meg erőszakoskodik... elegem van abból hogy nem lehetek nő, hogy nem féltékeny hogy ilyen önző, és azt hiszi neki ugrálok mert tudja hogy szeretem

2012. febr. 26. 18:45
 6/25 A kérdező kommentje:

ma pont emiatt összekaptunk.

felmentem most fbre és rámirt chaten, erre leléptem de ezt irta:

"szija haragszol még rám?:( am mielött kérded csak azért vok chaten fenn h tudjak Veled beszélni :$

gondoltam megnézem fenn vagy e

de úgy látom nem vagy rám kiváncsi

elmegyek fürdeni és majd utána akkor felhívlak :$

Csók Csók addig is "

2012. febr. 26. 18:47
 7/25 A kérdező kommentje:
mostmár azt se tudom hogy MEGSZOKÁSBÓL KÉR-E BOCSÁNATOT VAGY MERT SZERET....
2012. febr. 26. 18:50
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocsika de ez a srác tojik a véleményedre. Mi az, hogy akkoris vele találkozol?!

Fiatal vagy, találsz jobbat.

2012. febr. 26. 18:58
 9/25 A kérdező kommentje:

a minap mondtam neki, hogy engem zavar hogy olykor ilyen téren erőszakos, bocsánatot kért, azt mondta leáll ezzel, és köszöni hogy szóvá tettem. Csak szeret velem lenni, de nem akar az agyamra menni, és megbántani sem.

Ha tojik a véleményemre miért kéri ki mindenben a véleményem és miért hallgat rám mégis a legtöbb dologban???

2012. febr. 26. 19:02
 10/25 anonim ***** válasza:

Mi az a legtöbb dolog?

Példűául abban, hogy legyen igényes. Bocsánatot kér, el van sikálva a dolog, aztán kezdi elölről.

2012. febr. 26. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!