Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rászorul valamelyik családt...

Ha rászorul valamelyik családtagod pénzre, segítesz neki? Vissza kéred azt a pénzt?

Figyelt kérdés
Függ-e attól, hogy arra kell, hogy kenyeret vegyen, vagy elmehessen szórakozni?
2012. febr. 25. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Anyaval az utobbi idoben (ez kb. az utobbi harom évet jelenti) nagyon rosszban voltunk, egyszer el is uldozott egy idore itthonrol, miota visszajottem, azota pedig megprobalta ezt még egyszer. Amikor kaptam egy egy honapos munkat az onkormanyzattol, azzal fenyegetett, hogy mivel o ott mindenkit ismer, elintézi, hogy a helyemre mast tegyenek, ha nem megyek el itthonrol. Végul o koltozott el. Szeretoje van, mindenkivel megszakitotta a kapcsolatot a csaladban, a munkahelyérol kirugtak. A pénze elfogyott, hazajott, mert apa persze megengedte, de azon kivul, hogy itt lakik, semmi segitsége nincs. Ugyhogy adtam neki pénzt, nem sokat, mert nekem sincs, egyetemista vagyok, délelott tanitasi gyakorlatom, délutan oraim vannak, igy dolgozni csak nyaron szoktam. Az egyetemi osztondij 6000 forint volt legutobb, plusz még némi onkormanyzati osztondij, nevetséges, amit kapok, de jobb, mint a semmi. Anyanak magam se tudom, hogy miért adtam, elegem lett a mindennapos zokogasbol, hogy tizenot forintja maradt, meg hogy megy a vonat ala. Adok neki egy-egy ezrest idonként, és tudom, hogy akkor sem adja vissza, ha lesz pénze, de azt is tudom, hogy ha én nem adok neki, akkor senki mas sem. A draga baratai is csak addig baratok, amig nem kell segiteni, meg a szeretoje is. De az a baj, hogy amikor van nala par ezer forint, akkor jonnek a cukros szorpok, kola, csokiszeletek (2 db, egy neki, egy tesomnak, nekem még véletlenul sem, de mindegy), Blikk, bizsuk... A vége mindig az, hogy amikor kisegitem, azutan nekem is mamamtol vagy apatol kell kérnem.
2012. febr. 25. 20:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen függ!Ha szórakozásra akkor nem!

Ha másra igen!

Nekünk soha nem adják vissza,és elég sokat adtunk is! :(

vissza kérni meg gáz

2012. febr. 25. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!