Van itt olyan nő aki fiatal korától kezdve együtt van a párjával és ő hozzá ment férjhez?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 19:32
21/26 anonim válasza:
19 éves voltam ő pedig 25 mikor összejöttünk. 3 éve vagyunk együtt és van egy fiunk. Nyilván vele tervezem leélni az életem (:
22/26 anonim válasza:
17 éves voltam mikor összejöttünk a párommal. 23 éves voltam mikor megesküdtünk, és most vagyok 29 az első babánkat várjuk.
23/26 anonim válasza:
17 éves korunkban ismerkedtünk meg, most 22 évesek vagyunk:) tervein szerint örökre:)
22-L
24/26 anonim válasza:
15 évesen ismerkedtem meg a már vőlegényemmel. Most 22 éves vagyok, nem volt életemben más férfi. A nyáron lesz az esküvőnk. Nem tudnám elképzelni mással az életemet, örökre együtt leszünk.
22L
25/26 anonim válasza:
Én 17 voltam, mikor megismerkedtünk, 23, mikor összeházasodtunk. Most harminc leszek, imádom (ő is engem), 4 gyerekünk van... De félreértés ne essék, ez nem potyogott az ölünkbe, a kapcsolatunkért mindent megteszünk, nap mint nap. Hinni és tenni, szerintem ez a titok :-)
26/26 anonim válasza:
21 éves voltam, amikor a nálam 2 évvel idősebb párommal megismerkedtem. 25 évesen mentem férjhez, azóta is együtt vagyunk és remélem még sokáig így is lesz. Idén voltunk 25 éves házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!