Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összevesztem egy nagyon jó...

Összevesztem egy nagyon jó barátnőmmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyik közös ismerősünk elmondott nekem valamit, barátnőm megtudta és minden áron ki akarta szedni belőlem. Én nem akartam elmondani, mert megígértem.

Barátnőm erre azzal vádol, hogy a közös ismerős nekem sokkal többet jelent nála, és hogy én nem bízom benne.

Miért olyan nehéz megértenie azt, hogy nem szeretném elveszíteni a becsületemet? Mit tegyek, hogy megértse és elgondolkozzon végre azon, hogy a becsület számomra nagyon fontos és valószínűleg nem véletlenül nem mondom el.

17/L

2012. febr. 24. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:

Hát, hogy ha már így megkérdezted, hogy mire vagyok vagyok még kíváncsi, akkor kérdezek egy utolsót. :D :P

Erkölcsi szempontból mit tartasz fontosnak?

Pont ugyan ilyen barátok vagyunk mi is a legjobb barátommal, olyan dolgokat is megtudunk beszélni egymással, amit senki mással nem, legyen az intim, vagy trauma, stb. Kivéve a családi problémákat nem szoktuk megbeszélni.

2012. febr. 27. 19:34
 22/86 A kérdező kommentje:

Fontos számomra az udvariasság akár nőkkel szemben, akár idősekkel szemben. Emellett a tisztelet a másik ember iránt.

Ha lányról van szó, akkor ne káromkodjon egyfolytában. Jó, persze legtöbbünk szájából kicsúszik néha 1-2 trágár kifejezés, de ne legyen minden második szava a b*zdmeg...

Ha férfiról van szó, akkor nem zavar annyira ha káromkodik. Nem szeretem ha egy férfi nagyon finomkodik, mert számomra az kicsit olyan mint ha meleg lenne. Az igazi férfiakat szeretem. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy a bunkó vadbarmokat kedvelem, hanem azokat akik igazi férfiak, külsőre; belsőre; mindenhogy. :)

A szex témával is úgy vagyok, hogy nem titkolom a vágyaimat. Nyilván nem kürtölöm világgá, de nem tagadom. Persze embere válogatja, hogy kivel beszélek ilyenről.

Mi a családi ügyeinket is meg tudjuk beszélni egymással, mert ismerjük egymás családját, a szülők is ismerik egymást. :)

Még valami? :)

2012. febr. 27. 19:55
 23/86 anonim ***** válasza:

Mi is ismerjük eléggé jól egymás családját, szüleink is jóban vannak, anyukáink mindketten tanárok, és mindkettőjük tanított mindkettőnket. :P

Értem. Hát, már nem boncolgatom tovább, még volna egy kérdés, de az lehet, hogy már túl személyes lenne, szóval azt hagyom. :D

Köszönöm, hogy válaszoltál! :D

Remélem, hogy sikerül helyrehozni a barátságotokat! :)

2012. febr. 27. 20:04
 24/86 A kérdező kommentje:

De most komolyan. Miért volt jó ez a sok kérdezgetés? Mit szűrtél le a válaszaimból?

Na, kérdezd azt a személyest. Majd ha nem szeretnék, akkor nem válaszolok. :)

És végül: Köszönöm! :)

2012. febr. 27. 20:08
 25/86 anonim ***** válasza:

Nem tudom. :D Kíváncsi voltam, hogy vajon a becsület mellett milyen tényezők fontosak neked. :D

Tuti? :D

Hát, igazán (szó szerint) nincs mit! :)

2012. febr. 27. 20:10
 26/86 A kérdező kommentje:
Tuti, majd maximum nem válaszolok. :D
2012. febr. 27. 20:12
 27/86 anonim ***** válasza:

Oké, csak, akkor mond, hogy nem kívánsz válaszolni. :D

A szexualitás terén, hogy gondolkozol?

Mondok példákat, hogy értsd, hogy értem:

-van olyan aki azt mondja, hogy kortól függetlenül bármikor, bárkivel él szexuális életet

-van olyan, aki azt mondja, hogy csak 18 év felett él szexuális életet

-van olyan, aki azt mondja, hogy csak házasságon belül az igazival él szexuális életet

-van olyan, akinek csak annyi a lényeg, hogy igazi szerelem van köztük él szexuális életet

Remélem, nem voltam túl személyes, valamint érthetetlen. :D

2012. febr. 27. 20:17
 28/86 A kérdező kommentje:

Valahogy tudtam, hogy erre felé fog irányulni a kérdésed... :D

A legelső opciót választom annyi különbséggel, hogy nem bárkivel és a korban is van egy maximum határ. (Mondjuk az nálam eléggé kitolódik... :$)

Neveltetésből eredően nem tartom fontosnak azt, hogy 18 év felett szexeljek és azt sem, hogy várjak vele a házasságig. (Le merem fogadni, hogy a következő kérdésed az lesz, hogy szűz vagyok-e még. :P)

2012. febr. 27. 20:24
 29/86 anonim ***** válasza:

Nem, azt már nem akartam megkérdezni. :D :P

Értem, köszönöm a válaszod! :D

Szerintem többet nem kérdezek, megnyugodhatsz. :D

2012. febr. 27. 20:29
 30/86 anonim ***** válasza:
Ennyire indiszkrét már nem akarta lenni, hogy megkérdezzem. :D
2012. febr. 27. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!