Szakítás sms-be? Komolyan gondolhatja vagy csak szívat?
Utolsó: mert feltesz ide egyetlen kérdést, akkor már nyilvánvalóan egész nap itt lóg, netezik? Én speciel nem látom, mi utal erre, pl. mióta kitette a kérdést, nem is írt többet, vagyis nem épp azt bizonyítja, hogy itt várja nyálcsorgatva a vigasztalást...
Vagy tán állásinterjún legyen? Fél 4-kor írta ki a kérdést, lehet, hogy előtte az egész napja álláskereséssel telt, hm? Milyen érdekes, mikor 12óráztam, akkor is volt időm feltekinteni ide pár percre, kérdést kiírni, stb. Ítélkezni könnyebb! Gondolom te magadból indulsz ki, és ilyenért már lecserélnéd a pasid egy jobb egzisztenciával rendelkezőre...
Nincs szükségem lecserélni a pasimat jobb egzisztenciával rendelkezőre, megkeresem én magamnak, ami elég egy családnak is, meg ő is hozzáteszi a magáét.
Egyszerűen annyi, hogy én már tartottam el olyan munkanélkülit, aki állította, hogy ő majd beleszakad az állás keresésbe, holott egész nap játszott a neten, meg mászkált a haverjaival és mikor én vittem neki újságot, akkor megnézte és közlte, hogy á ebben semmi nincs. Mikor meg kiadtam, hogy ilyen nincs, hát már az ismerőse is elrendezte neki, hogy hova menjen, de neki az se tetszik, akkor mint akinek a fogát húzzák elment, de egy hónap múlva már fel is mondott, mert "szar volt" és "másikat keres" aztán megint csak a picsját meresztette. A végén kidobtam, és micsoda meglepetés, évek óta ezt csinálja, csak mindig épp az aktuális barátnője nyakán, és még mindig az a sztori, hogy ő a szegény számkivetett, azt se tudja, hogy keressen munkát, de hát nincs semmi. Mikor az aktuális nőnek elege lesz, akkor érdekes módon hirtelen mindig van valami munka, akkor a csaj megnyugszik, ő meg egy-két hónap elteltével folytatja a munkanélkülisdit, és közben terjeszti a világban, hogy ő mekkora áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!