Miért van ez? Mit tegyek, hogy észrevegyék hogy én is vagyok?
Figyelt kérdés
Az a szitu hogy apum nője nem tud elviselni.mindent megtesz csak hogy nekem ne legyen jó.5 éve vannak együtt..a nőnek van egy fia.ő mindent megkap amit csak akar.nekem könyörögni kell mindenért.márkás ruhákba jár.nekem megveszi a turkásat.mindig ha mondok/kérek valakmit azt mondja apumnak hogy hazudok.persze mindig én vagyok a hibás.sajnos csak a dédim veszi észre ezeket a dolgokat.mivel ő is velünk él.nagyon kivagyok...nemakarom hogy apumnak szar legyen, de nekem ez így nem élet.el vagyok keseredve!!!:(2009. jún. 6. 14:27
1/9 anonim válasza:
Próbáld apád nőjével kerüni a konfliktusokat, és beszéld meg őszintén apukáddal,hogy hogyan érzel. Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni.
2/9 A kérdező kommentje:
a nőjével nem lehet a konfliktusokat kerülni mivel ha nem szólok hozzá akkor is belémköt.apuval beszélek...de néha úgy érzem feleslegesen...miután megbeszéljük 2 napra ugyanolyan lesz a helyzet mint volt :(
2009. jún. 6. 14:51
3/9 anonim válasza:
Apukáddal beszélj, és örülj neki, hogy nem a vérrokonaid teszik ezt veled, mert velem meg a vérrokonaim teszik ugyanezt, 4-en lakunk egy fedél alatt a szüleim, öcsém és én, de rólam sokszor feledkeznek meg. Már csak az hajt, hogy elköltözzek, és új tiszta lappal kezdjek életet, nélkülük.
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Nekem is elváltak a szüleim, és apukámnak van egy új barátnője, de az a kezdetekben normális volt, viszont anyukánkat szidta, hogy ő tehetett a válásról. Írj ha gondolod hátha tudok segíteni.
5/9 A kérdező kommentje:
szívesen írnék csak valamiért nem tudok privátot irni:S ajjj:(
2009. jún. 6. 15:18
6/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Ha akarsz ide is írhatsz, a komment részbe.
7/9 anonim válasza:
Próbáld a tanáraiddal megbeszélni a dolgot, vagy keress fel egy pszichoógust, neki elmondhatsz mindent, és fog tudni segíteni...esetleg próbáld meg a családjogi szolgáltot.
8/9 anonim válasza:
Az en szuleim is elvannak mar 15 eve valva es 10 eve el egy masik novel akinek van egy gyereke. Mindig engem dolgoztatot engem mocskolt mindennek le hordot aminek csak tudott. Egy nap nagyon osszevesztunk 13 eves voltam ugy megcsaptam h ket elso foga le is torott s elkoltoztem a nagyszulokhoz azota eltelt 11 ev es meg hozzam sem szolt a no s nem is koszon de meg apam is eltavolodott azota tolem. Szerencsere rendes nagyszuleim vannak h befogadtak es befogadtak s anyum is segitett az eletbe
9/9 anonim válasza:
Huh nálunk is ilyesmi a helyzet. 13 éve elváltak a szüleim, én anyukámnál éltem. De már egy éve apunál lakok, akinek van egy élettársa már 11 éve és van egy öcsém aki féltestvér. a mostoha anyám nem szeret engem de én se őt. Régebben jól kijöttünk de féltékeny rám és már nem is beszélünk... Én azt csinálom, h apuval vigyázok a kapcsolatomra... Igy apu is belássa h a nő viselkedése mennyire gyerekes és igy velem apu jóba van. Nekem pedig ez pont elég. A nő meg remélem egyszer rájön h mennyire rosszul viselkedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!