Hány üveg sört kell ahhoz meginnod hogy észrevegyék rajtad hogy ittál?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 19:54
2/20 anonim válasza:
egyet:DD
pár éve rosszkislány voltam, és nagyon birtam a piát...azóta megjavultam, és már egyáltalán nem birom, egy sör is meglátszik :)
3/20 anonim válasza:
3 körül. Ha fáradt vagyok akkor elég szinte másfél is, ha nincs semmi bajom, akkor 3 után látszik kb a kedélyváltozásom.
4/20 anonim válasza:
Ja és még hozzátenném hogy elég ritkán iszom, és én a belső változást, a halvány émelygést, egyre elhatalmasodó felszabadultságérzést már az első után érzem... de kívülről még nem látszik akkor.
5/20 anonim válasza:
Egyet se... a második korty után már kipirulok és badarságokat beszélek. Egy üvegtől meg berúgok. :D
6/20 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem 2 után.L
7/20 anonim válasza:
első vagyok. Na szóval ismerek olyat is, aki egytől alig tud beszélni. Én még nem mentem el szerintem addig a bizonyos határig. Nagyon bírom, mindent mindennel, nem tudom miért, egyébként nagyon ritkán iszom. Ember függő, illetve tényleg attól, hogy mennyire vagy hozzá szokva.
8/20 anonim válasza:
Ettem/nem ettem, délután/éjjel, kint, bent, füstben, kocsmában, táncolós helyen, melegben, hidegben...
Legrásegítőbb körülmények közt (éhgyomor-meleg-egyhelybeen ülve...) kb. 2-3, egyébként 3-5 körül, de volt, hogy 6-7 után éreztem csak meg. Viszont a 2. környékén pirosodok, ami 3-4 után elmúlik, pedig olyankor még be se vagyok rúgva.
25L
9/20 anonim válasza:
A sör szaga megérezhető már 1 üvegnél is. Ha ez érdekel egyentalán. :D
10/20 anonim válasza:
Az észrevétel valóban többértelmű, pár korty után közelről már megérződik a lehelleten, de az utca túloldalán nem fogják látni, hogy te 5 sör után ülsz a padon, feltéve ha nem kiabálsz/dőlöngélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!