Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szórakozik, vagy ez most mi?

Szórakozik, vagy ez most mi?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb vállalatnál dolgozom, mint titkárnő, új munka, 3 hete kezdtem:-) A munkával együtt jöttek az érzelmi bonyodalmak is. Voltam eddig kétszer konferencián a "fejesekkel", és volt egy férfi aki prezentált tőlünk, látásból ismerem csak, köszönőviszonyban vagyunk, de semmit sem tudok róla! Az egész prezi alatt engem bámult, nem "előadói nézéssel", hanem fókuszált az igazgatókra-hisz nekik szólt az előadás- és ilyen 2 percenként rám nézett (középtájon ültem). Teljesen pozitívnak tűnt majd, jött egy újabb konferencia, ugyanezekkel a tagokkal, rám sem nézett már, sőt, köszönni sem köszönt! Elmegy mellettem úgy, hogy nincs meg a szemkontakt, és alkalom sincs köszönni. Eddig meglátott messziről már figyelt, és köszönt. Az biztos, pletyka nem kering rólam, nem bántottam meg senkit, nem tettem semmit, ezek kizárva. Direkt mindenfele figyelt a konzultáció alatt csak rám nem, illetve nem annyira. Nem tudok senkitől sem tanácsot kérni, eme kollégával kapcsolatban sem, mert senkit sem ismerek úgy a cégtől, ha beszélgetek is másokkal, mindig csak munka téma, nem állhatok neki kérdezősködni hogy ki ez a pasas és mit kell róla tudni. Ez szerintetek mi lehetett? Lehet ennek folytatása, tetszhetek neki?

34N

2012. febr. 23. 20:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tehát arra próbálsz célozni, hogy ne vegyem figyelembe? Egyébként állítólag tényleg nem vagyok rossz nő, csak iszonyatos önbizalomhiányom van, és ha a közelében vagyok a pasinak, remeg mindenem. Egyébként közvetlen és barátságos vagyok, de jajjj..... lefagyok ha a közelemben van :(
2012. febr. 27. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:
És még te nem voltál szerelmes?? szerintem pont most is az vagy. Ne mutasd ki neki , hidd el jobban jársz.
2012. febr. 27. 22:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként előző kommentedben írtad hogy lehet meleg. És egyébként tényleg, ezen én is gondolkodtam, illetve egy pletyka megütötte a fülem, elhintette egy nő hogy a pasi meleg, és ő ezt tutira tudja. Én inkább tényleg csak munkahelyi pletykának tulajdonítom be a dolgot, főleg hogy facebookon volt neki nőkkel kapcsolatos kommentje, max lehet hogy biszex :-D :-S ... Egyébként nem vagyok szerelmes, csak komolyan érdekel a pasi, beletudnék szeretni, mondjuk így. Várok egyelőre, majd kialakul, bár elég zárkózott így magánéletbe ez a férfi, kollégáival sem nagyon beszélget, max 1-2vel, viszont a konferenciákon nagy a szája...
2012. febr. 27. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy látom te is éjjeli bagoly vagy :) Ha már pletyka szinten is megy ez a meleg téma , azért szerintem van alapja. Ne kérdezősködj, mert rosszindulatúak az emberek és csak azért ,hogy előtérbe helyezzék magukat rögtön Bemószerolnak, aztán még te ütöd meg a bokád. Csak okosan. Ha meleg ,az is ki fog derülni , csak állj várakozó álláspontra.
2012. febr. 27. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Látod ő is tuja ,hogy nem érdemes beszélgetni, mert előbb , utóbb konfrontálódni fogsz a gonoszok miatt. Ő már biztos így látja. Tegyél te is így, azért maradj barátságos , nem mogorva. :)
2012. febr. 27. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!