Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy normális kapcsolatban,...

Egy normális kapcsolatban, egy idő után elmúlik az a rózsaszín köd, hogy 'Waóó de helyes ez a srác' másik félről 'De szép ez a lány'?

Figyelt kérdés

Nálatok ez még meg van, kisbaba után is, esetleg esküvő után is, vagy egy idő múlva, már csak egymásra úgy tekintetek, mint 'Szeretem' és már nem tartod úgy helyesnek mint régen.

Rövidebben a kérdés, de sokkal hülyébben hangzik, nektek párotok tetszik, azaz még érzitek azt a lángot mint először?

2012. febr. 21. 20:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)) Hasznosak voltak, én valahogy nem így képzeltem el :) De megnyugodtam, hogy nem sok változás lesz:) Ha a kapcsolat is jó persze
2012. febr. 29. 14:32
 22/30 anonim ***** válasza:
Kérdező,te párkapcsolatban élsz? Mennyi ideje?
2012. febr. 29. 18:56
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem élek párkapcsolatban:) Fiatal kérdező vagyok még, pont azért kérdeztem, hogy nekünk ugye a Kamasz korunkban van ilyen rózsaszín köd, hogy 'De helyes' és arra lettem voltam kíváncsi, ha megkaphatnám akit szeretnék, ez elmúlna-e :)
2012. febr. 29. 21:00
 24/30 A kérdező kommentje:
mármint arra voltam kíváncsi :)
2012. febr. 29. 21:00
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó hírem van. A "de helyes" korszaknak nincs vége,ha megtaláltad a megfelelő társat. :)
2012. febr. 29. 21:41
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ez jóhír volt tényleg, mert nem is szeretném, hogy vége legyen annak:)
2012. márc. 1. 14:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Nàlunk megvan, igaz, még csak màsfél éve vagyunk együtt, de annyi mindenen tul vagyunk együtt, mintha 3-4 éve lennénk együtt. Nem olyan màr, mint az elején volt, az ujdonsàg varàzsa nincs meg, de a feltétlen szeretet, tisztelet, melegség még megvan, és ez mindennél fontosabb:) Arrol nem beszélve, hogy akàrhànyszor rànézek, bele a szeretettöl ragyogo szemeibe, megfogom a kezét, ami a hasamban lévö kis tronörököst simogatja, azt érzem, hogy Ö mindennél többet ér nekem<3
2012. aug. 23. 12:38
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm <3: ) Nagyon aranyos volt, én is ezt szeretném majd érezni♥
2012. aug. 23. 14:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Bárcsak az én életem is ilyen lenne majd az én párommal :)) Most leszünk nemsokára egy éve együtt.. régóta szeretném tudni, hogy mi a titok, hogyan tudnak szerelemben együtt élni bizonyos párok akár még hosszú évtizedek után is. Ezek szerint a titok: a megfelelő partner. Ennyi és semmi több. :) Őszintén remélem hogy én is ilyen életet fogok élni, mint a kommentelők nagy része :)) Olyan jó lenne :$ Szurkoljatok :)
2012. nov. 13. 17:48
 30/30 anonim ***** válasza:

olyan kedves bájos volt mindegyik válasz :) remek volt olvasni!! és az utolsó összefoglalta a lényeget azt hiszem.. a megfelelő társ a, ez a kulcs a jövőt nyitó ajtóhoz.

igaz <3 mindenikek!!! :)

2013. ápr. 29. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!