Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha zavar a párom állandó...

Ha zavar a párom állandó krákogása- vagyis inkább nem tudok mi kezdeni vele, mások előtt néha szégyellem is- az azt jelenti hogy nem szeretem eléggé?

Figyelt kérdés

Pedig nagyon szeretem de ez igen kényes téma nálunk...nem szervi eredetű a betegsége, de naponta többször pl ki kell "tisztítania" a torkát, ahogy ő mondja...

Engem ez zavar, főképp ha pl mellettem csinálja....azt szokta mondani hogy jól esne ha ilyenkor pl ütögetnám a hátát úgy könnyebb lenne neki....de ezt én nem tudom megtenni... :(

2012. febr. 20. 20:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor kedves utolsó válaszoló mi teljesen "egycipőben" járunk :( Igen engem is nagyon érdekelne a megoldás...
2012. febr. 21. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mint megszólított a ma 10:54-es válaszban.

Nem szeretném publikussá tenni egészségügyi kihívásaim részleteit. Ha bármelyiktek privátban megkeres akkor szivesen írok róla.

2012. febr. 21. 20:30
 13/18 anonim ***** válasza:
2012. márc. 6. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem jelenti az. Azt jelenti, hogy joggal vagy ideges és szégyelled magad miatta.

Ha emögött nincs szervi baj (azaz pl. allergia, légzésprobléma, krónikus légúti gyulladás stb.), akkor semmi más, mint egy rossz szokás, egy kényszeres cselekedet, amivel passzív módon rengeteg agressziót zúdít másokra, így rád is. (pl. azzal, hogy jogosan szégyelled magad miatta) Joggal vagy dühös rá.

Egyébként az ilyen rossz szokások ölik meg szépen lassan a szerelmet, a legigazibbat is, úgyhogy jó volna a pároddal komolyabban elbeszélgetni, aztán pedig egy megfelelő szakihoz elküldeni. Először vizsgáltassa ki a szervi hátteret (organikus ok), ha az kizárt, akkor irány egy pszichiáter - ha nem akarja, és nem akarod, hogy rámenjen a kapcsolatod. Nem kell mindnet eltűrni, pláne egy ilyen undorító rossz szokást. Nekem is felmegy a pumpám, ha ezt hallom vonaton, buszon vagy bárhol.

2012. márc. 20. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:
"úgy érzi van ott valami a torkán és fel kell köhögnie a váladékot" - neharagudj, de ez nekem nem tetszik. Csak úgy magától nem érzi így az ember és váladék sem jön, csak ha valaki náthás, vagy dohányos. Szerintem mindenképpen ki kell magát vizsgáltatnia, mert ez így nincs rendjén. Biztosan őt is nagyon idegesíti ez a dolog. És mióta van ez így? Amióta ismered őt, vagy csak mostanában jött elő ez a probléma?
2012. márc. 20. 19:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérd meg egy haverját, hogy szóljon neki, mert rád nem hallgat. Én is mindig nyaggattam az uramat egy ilyen egészségügyi nyavalyával, de le se szart. Na mikor a haverja csak úgy magától felhozta, már azzal jött haza, hogy arra gondolt, hogy elmenne orvoshoz ezzel.. Azóta ilyen ügyekben a hátsó ajtón próbálkozok egyből, érdekes, a haverokra mindig hallgat.
2012. márc. 20. 20:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha valakinek állandóan tele van váladékkal a torka, ott valami probléma van egészségügyi. Beszélj a házi orvossal, hogy küldje el vizsgálatra. Ha sok a váladék lehet idült hörghurut, lehet tüdőprobléma, minden esetre, elég gusztustalan lehet, de meg kell gyógyítani. Ráadásul tapintatlan, nem veszi észre magát, és ki ha nem aki figyelmezteti erre, hogy lassan megundorodsz tőle, ha nem megy el kivizsgáltatni magát és kezeltetni, megszüntetni ezt az állapotot
2012. márc. 21. 07:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet idegalapon is, akkor meg el kellene mennie, olyan szakemberhez, aki ezen segít. Ha allergiás, akkor meg homeopátiás szerrel kezelni. [link]
2012. márc. 21. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!