Ha zavar a párom állandó krákogása- vagyis inkább nem tudok mi kezdeni vele, mások előtt néha szégyellem is- az azt jelenti hogy nem szeretem eléggé?
Pedig nagyon szeretem de ez igen kényes téma nálunk...nem szervi eredetű a betegsége, de naponta többször pl ki kell "tisztítania" a torkát, ahogy ő mondja...
Engem ez zavar, főképp ha pl mellettem csinálja....azt szokta mondani hogy jól esne ha ilyenkor pl ütögetnám a hátát úgy könnyebb lenne neki....de ezt én nem tudom megtenni... :(
Mint megszólított a ma 10:54-es válaszban.
Nem szeretném publikussá tenni egészségügyi kihívásaim részleteit. Ha bármelyiktek privátban megkeres akkor szivesen írok róla.
Nem, nem jelenti az. Azt jelenti, hogy joggal vagy ideges és szégyelled magad miatta.
Ha emögött nincs szervi baj (azaz pl. allergia, légzésprobléma, krónikus légúti gyulladás stb.), akkor semmi más, mint egy rossz szokás, egy kényszeres cselekedet, amivel passzív módon rengeteg agressziót zúdít másokra, így rád is. (pl. azzal, hogy jogosan szégyelled magad miatta) Joggal vagy dühös rá.
Egyébként az ilyen rossz szokások ölik meg szépen lassan a szerelmet, a legigazibbat is, úgyhogy jó volna a pároddal komolyabban elbeszélgetni, aztán pedig egy megfelelő szakihoz elküldeni. Először vizsgáltassa ki a szervi hátteret (organikus ok), ha az kizárt, akkor irány egy pszichiáter - ha nem akarja, és nem akarod, hogy rámenjen a kapcsolatod. Nem kell mindnet eltűrni, pláne egy ilyen undorító rossz szokást. Nekem is felmegy a pumpám, ha ezt hallom vonaton, buszon vagy bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!