A párom állandóan a gyerekeket hiányolja. Egy éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, mégis zavar, hogy rendszeresen mondogatja. Hogyan reagálnátok?
Köszönöm. Vegre valaki megert es nem a rosszindulatot olvassa ki a soraimbol. A gond az, hogy majdhogynem jobban harcolok azert, hogy a gyerekekkel minel többet lehessen, mint ö, neha tulzottan is belelovallom magam, amikor latom, hogy a volt felesege szorakozik vele (karacsonykor pl kibulizta, hogy csak 26-an legyenek nalunk a gyerekek, mert vmi rokongyerekek jönnek latogatoba), aztan 26-an többszöri telefonalas utan csak du. negy ora körül kaptuk meg a gyerekeket. Ö nem küzd, mert ugye tart az extöl, hogy meg jobban ront a helyzeten, ha ellenszegül, en meg örlödök magamban többnyire, mert helyette nem küzdhetek, csak rontok a helyzeten. Kosza kerdes volt, mert ma reggel is igy indult munkaba, ezert tettem fel, kivancsi voltam, volt-e vki hasonlo cipöben. Szeretnem öt boldognak latni. Ennyi.
De a kerdes mar megoldodott nagyjabol, mert beszeltem vele röviden rola, megnyugodtam. Köszönöm megegyszer.
Igen, "otthagyta", de mivel egy kapcsolat kettön mulik, az ex ugyanugy felelös a dolgokert, mint az apuka, ha felfogja, ha nem. Az apuka gondoskodik roluk anyagilag bösegesen, es amennyire tud, erzelmileg is. Az ex raharitja a gyerekekre a kapcsolati kudarcukat. Az ex akarta, hogy a parom magas beosztast erjen el, mert anyagilag jo eletet akart, sokszor het közben nem is latta a gyerekeket, mert mar aludtak, mire hazaert, a nö meg ugymond "kikimelte" az apai teendök alol, hogy a keves szabadidejet azzal töltse, amivel akarja. Mindketten hibasak, a parom is, az exe is, de ami törtent, megtörtent, ettöl meg a gyerekek az övei is, szereti is öket. Szeretne többet latni öket. Amugy meg együtt elünk, vagyunk eleget kettesben, ugyhogy jöhetnenek a gyerekek gyakrabban is.
Igazabol azt szeretnem, ha normalis dolog lenne, hogy a gyerekek nalunk ugyanugy vannak, mint az anyukajuknal. Ha az anyuka a paromat ugyanugy belevonna a gyerekek eletebe, nem veletlenül kellene megtudnia (ugy, hogy latja a sok autot az iskola mellett), hogy a lanyanak karacsonyi ünnepsege van az iskolaban.
Jo lenne, ha mindez termeszetesen müködne, akkor talan a parom is megnyugodna. En örülnek neki, mert boldognak szeretnem latni, attol en is boldog lennek.
Hát, ez sajnos nagy probléma.
A gyerekei mindig fontosabbak lesznek, mint Te, Te csak örök második lehetsz.
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom, de így van.
Mérlegelj, hogy tudod-e ezt vállalni.
Én nem vádollak, mert megértelek.
Nem vagy bunkó egyáltalán, ne törődj az ilyen véleményekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!