Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom mindig azzal nyuz...

Barátom mindig azzal nyuz hogy mikor fogok már vele rendesen edzeni stb? bővebben lent.

Figyelt kérdés
5 honapja vagyok egyutt a baratommal szeretjuk egymast meg minden,de allandoan azt mondja,hogy miert nem akarok vele rendesen edzeni meg ha elmegyek hozzajuk mindig mennyunk futni meg mit én tudom mik,de és vele nemhogy nem szívesen edzek,csak vele nemtudok olyan komolyan edzeni vagy küzdeni meg minden,mert én amugy karatézom,ő megy gyúr meg fut...és azt akarja mindenáron,hogy rendesen edzek már fele...mostis honap jön hozzam és este lesz edzésem,mert edző vagyok,de azt akarja utana mennyunk futni és hogy szombaton is ne bulizni mennyünk,hanem rendesen edzunk már végre...ezzel már annyira felcseszett,hogy most irtam neki smst,hogy ha nem tetszik,hogy nem edzek vele rendesen kereshet más csajt,aki fog vele rendesen edzeni....mit gondoltok erről a sziturol?már idegesít...
2009. jún. 4. 23:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
^^...?
2009. jún. 4. 23:30
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
gyúrunk vaze... :-D
2009. jún. 4. 23:37
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Mondd meg neki, hogy nem érsz rá, mert szívesebben jársz könyvtárba, és mostanában inkább szépirodalom olvasgatásának szenteled a drága idődet.

A fogalmazásodat látva talán nem is járok messze az igazságtól....:))

2009. jún. 4. 23:38
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
♥♥♥♥
2009. jún. 4. 23:39
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
"honap jön hozzam" ====>> Egyik kedvencem! ^^
2009. jún. 4. 23:42
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
ma hejessírásra gyúrok, tök eggyedül!
2009. jún. 4. 23:49
 7/19 anonim ***** válasza:
61%

Hat menjel es edzetek egyutt! Mekkora gondod van, jo neked:)

Mennyunk-et igy irjuk le menjunk. bocs

2009. jún. 5. 00:46
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Abban biztos vagyok,hogy a barátod nem az eszedért szeret téged....
2009. jún. 5. 01:12
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Monn meg neki, gyüllyön össze Sarah Connor-ral, avval eddzzhet rendessen! Akár már hónap is!

Érthető volt?

2009. jún. 5. 08:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: :)))

az a hihetetlen, hogy én még mindig kiakadok és csodálkozom a helyesírási hibákon... mennyunk, mi??? Bakker, inkább olvass!

2009. jún. 5. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!