Az apai nagymamám szerint én tehetek róla hogy apukámnak sosincs pénze, mert rám kell ölteni a gyerektartás miatt a fizetése 50%át. Hogyan vágjak vissza hogy vegyen már vissza?
A szüleim elváltak,mert apukám megcsalta anyukámat több nővel is és egyszer haza hozott vmi nemi betegséget is amit anyukámnak is átadott.
Én egy autoimmuniv betegség miatt,már toloszékes vagyok nagyon nehzen megy járás,több kezelésre is járok. Ugy volt hogy apukám a kezelések meg a nagyobb kiadások költségeibe be száll,meg fizeti a gyerektartást,de mivel nem tette meg anya ujra beperelte. Így most már tiltják a fizetéséből de nem 20%ot hanem a helyzetemre valótekintettel 50%ot tiltanak le neki.
A mamám engem hibáztat hogy én tehetek róla h apunak sisincs pénze,meg a válás is az én hibám. ha nem betegen születek akkor anyukámnak lett volna ideje hogy teljesítse a házzassági kötelezettségeit. Ezt mondja,
Én sem akartam így születni,nem hiszem h én tehetek róla. Már nem szívesen megyek hozzá le. Mikor láthatás van apu szokott levinni. És ott folyamatosan ezzel súlyt a mamám h minden az én hibám. Jobban örülnék ha apukám se tartaná velem a kapcsolatot mert ő is érezteti velem h miattam nincs pénze sosem. Mondtam is már neki h nem kéne látogatni,én nem fogok haragudni ha nem jön meg semmi ilyesmi,de azt mondta ha már ennyi pénzt kiad akkr megnézi hogy mire.
El ne hidd, hogy h a te hibád!!!
A mi családunkba az egyik rokonnak eplipszás gyermeke született, 15 éves a gyerek de egy 2 hónapos csecsemő szintjén van, a szülei a bajba még jobban összejöttek szóval baromság h apád azért csalta anyukád....
Szerintem szólj vissza az öreglánynak! ÁLLJ KI magadért, tudom h tisztelni kell, meg stb...de ezek után ki tudná tisztelni?
nem olvastam végig a válaszokat. De ha már elég idős vagy s nayon felhúzod magad mamádon akkor tisztázz vele azért két apró dolgot.
1, A rokantság nem a te hibád inkább az övé, ha sikerült neki agy és empátia nélkül születnie s szülnie egy ugyanolyan fiút.
2, Édesanyád nyilvánvalóan teljesíti a "házastársi kötelezetségeit" hisz anélkül nemkaphatta volna el apádtól a nemibajt. Mivel az se levegőben terjed.
Szerintem nyugodt szívvel tájékoztasd erről ha már annyira szeret lábak közt válykálni az a vén szipirtyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!