Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apai nagymamám szerint én...

Az apai nagymamám szerint én tehetek róla hogy apukámnak sosincs pénze, mert rám kell ölteni a gyerektartás miatt a fizetése 50%át. Hogyan vágjak vissza hogy vegyen már vissza?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak,mert apukám megcsalta anyukámat több nővel is és egyszer haza hozott vmi nemi betegséget is amit anyukámnak is átadott.

Én egy autoimmuniv betegség miatt,már toloszékes vagyok nagyon nehzen megy járás,több kezelésre is járok. Ugy volt hogy apukám a kezelések meg a nagyobb kiadások költségeibe be száll,meg fizeti a gyerektartást,de mivel nem tette meg anya ujra beperelte. Így most már tiltják a fizetéséből de nem 20%ot hanem a helyzetemre valótekintettel 50%ot tiltanak le neki.

A mamám engem hibáztat hogy én tehetek róla h apunak sisincs pénze,meg a válás is az én hibám. ha nem betegen születek akkor anyukámnak lett volna ideje hogy teljesítse a házzassági kötelezettségeit. Ezt mondja,

Én sem akartam így születni,nem hiszem h én tehetek róla. Már nem szívesen megyek hozzá le. Mikor láthatás van apu szokott levinni. És ott folyamatosan ezzel súlyt a mamám h minden az én hibám. Jobban örülnék ha apukám se tartaná velem a kapcsolatot mert ő is érezteti velem h miattam nincs pénze sosem. Mondtam is már neki h nem kéne látogatni,én nem fogok haragudni ha nem jön meg semmi ilyesmi,de azt mondta ha már ennyi pénzt kiad akkr megnézi hogy mire.

2012. febr. 18. 14:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Na az ilyeneken mindig felhúzom magam. Mintha Te tehetnél arról, hogy betegen születtél...mekkora egy begyöpösödött, primitív gyökér a nagyanyád!!! Nem Te tehetsz arról sem, hogy apád nem bírt a micsodájával. Különben meg ismerek egy családot, ahol a gyerek szintén állandó gondoskodásra szorul, Apuka mégsem k*rogat mellé, hanem éjt nappallá téve dolgozik, hogy meglegyen a gyerek gyógyíttatására való pénz...

Azt tanácsolom, nyugodtan vágj vissza nagyanyádnak azzal, hogy nem Te tehetsz a betegségedről, sem pedig arról, hogy Apád szemét volt Anyukáddal. Ne hagyd Magad!

26/L

2012. febr. 22. 12:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hany eves vagy,de ha mar eleg nagy,akkor nem vagy koteles tartani apaddal meg a pereputtyaval a kapcsolatot. Ha nem akarsz,nem mesz hozza,eppen eleg nyomos okod van ra. Beszeljetek egy ugyveddel,o segiteni fog.
2012. febr. 28. 19:17
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerűen. Ha nem akart gyereket, húzott volna gumit a farkára. Ha meg nem húzott, vállalja a következményeket.

És egy jó tanács: a nagyit kerüld el.

2012. febr. 28. 19:31
 14/25 anonim válasza:
100%
az szép. figy nekem sem 100as a nagyim. anyámat szídta elöttem 8éves koromban. de huzd ki magad nézz a szemébe és mond bele amit gondolsz..persze probáld ugy ,h ne apud elött.. mert azzal őt is megbánthatod. sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy. remélem sikerül kicsit javitanod rajta
2012. febr. 28. 19:58
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

MEnnyi idős vagy?

Egyszerűen intézzetek egy felülvizsgálatot a láthatásra, és mondd el, hogy te nem akarod látni a kedves apád és a családját, ezek a dolgok miatt.

Elég nyomós indok.

2012. febr. 28. 20:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Sose emelnék kezet idős emberekre, de a vén kva megérdemelne pár pofont, fúúú de ideges lettem!!! Apád is...!! Merre laksz egyébként? Ha van kedved írj, szívesen beszélgtnék veled :) Meg a pereputtyal is.

16/L

2012. febr. 28. 21:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki azért rokkant, mert tolószékben ül. Van akinek a lelke az, mint a nagymamádnak. Apukádról nem írtad, hogy egyetért -e az anyjával. Anyukád és apukád feladata, hogy megvédjen téged a kedves mamával való érintkezéstől, akinek semmi keresnivalója nálatok.
2012. febr. 28. 21:33
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy köteles apukád és nagymamád lakására menni láthatásra.

pláne, ha nehéz a közlekedés, és saját erődből nem tudsz hazamenni, akkor, amikor akarsz.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen őseid vannak. Remélem Anyukádtől kapsz elég támogatást.

2012. febr. 28. 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én vasvillával vágnák vissza...
2012. febr. 28. 21:49
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Látom apád sem esett messze a fájától..

Az a baj,hogyha valaki ilyen primitiv őstulok,az nem fogja megérteni,hogy egy gyereket nem megcsinálni művészet,fel kell nevelni ,pénzt kell rá áldozni.Akkor is ha beteg,ha egészséges,ha néger gyerekek potyognak az égből a szülőknek KÖTELESSÉGÜK tisztességben ellátni ,támogatni,mindenhohgy. Apád azt hiszi,hogy te anyád tartozéka vagy,és most,hogy ők elváltak már olyan,mintha te sosem lettél volna.

Szerencsére a törvény melletted áll,igy csak az érzelmi analfabétizmust kell elviselned,amig muszáj látogatni a 2 parasztot.

2012. febr. 29. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!