Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz barátokat...

Miért ilyen nehéz barátokat szerezni?

Figyelt kérdés
Én már mindent megpróbáltam.Felvettem a kapcsolatot a volt osztálytársaimmal,akiket nagyon szerettem,találkoztunk is,jól éreztük magunkat,de azóta sem hívnak(pár hónapja történt).És még sorolhatnám.Egy csomó mindenkivel jól elbeszélgetek,nem unatkozunk,nevetünk,minden,valahogy mégsem kellek senkinek,nem kötődik hozzám senki semmilyen szinten.Pár éve sokat jártam bulizni,de abból mára "kinőttem".Akkor is csak olyan ismerőseim voltak,akikkel csak bulizni jártunk.Közülük sem tartom már a kapcsolatot senkivel,mert nekik igazából csak az számított,hogy eggyel többen legyenek.Mi lehet a baj?Miért nem vagyok fontos senkinek?22n

2012. febr. 17. 18:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
nem tudom,de igy gondolom,h. pocsék természetem lehetAkikkel próbálkoztam v.szurkapiszkáltak, v.csak magukról beszéltek,én nem voltam fontosKöltözés,pasi miatt is szakadt meg barátságNincs az meg,h. néha mindkét félnek legyen igénye beszélgetni
2012. febr. 18. 07:08
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
ja,mélezős ismerőseim vannak,de az kb. évi 1szeri találkát jelent,ök messze szakadt gyerekkori barátnők,évfolyamtársak
2012. febr. 18. 07:12
 23/24 anonim ***** válasza:

#16 vagyok. Én mondjam meg veled mi a baj kedves kérdező?

22 évesen illene már ismerned magad, és egyébként sem vagyok pszichológus.

2012. febr. 18. 10:56
 24/24 A kérdező kommentje:

21,22 Pont ugyanez.Bár én a piszkálódós emberekre már nem figyelek oda.Aki már azzal kezdi,hogy mi a problémája és sír miatta,az nem barátkozni akar.

23 Honnan tudod,hogy nem ismerem magam?

2012. febr. 18. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!