Miért ilyen nehéz barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
Én már mindent megpróbáltam.Felvettem a kapcsolatot a volt osztálytársaimmal,akiket nagyon szerettem,találkoztunk is,jól éreztük magunkat,de azóta sem hívnak(pár hónapja történt).És még sorolhatnám.Egy csomó mindenkivel jól elbeszélgetek,nem unatkozunk,nevetünk,minden,valahogy mégsem kellek senkinek,nem kötődik hozzám senki semmilyen szinten.Pár éve sokat jártam bulizni,de abból mára "kinőttem".Akkor is csak olyan ismerőseim voltak,akikkel csak bulizni jártunk.Közülük sem tartom már a kapcsolatot senkivel,mert nekik igazából csak az számított,hogy eggyel többen legyenek.Mi lehet a baj?Miért nem vagyok fontos senkinek?22n2012. febr. 17. 18:18
12/24 A kérdező kommentje:
9.Én is így voltam ezzel.A csoporttársaimat pl nagyon bírtam,de néha ők is ezen a szinten voltak.Sokat melóztam,ott is elbeszélgettem mindenkivel,mégsem érdekeltem senkit.Abban lehet valami,hogy mostmár a pasi a fontos.Hát,akinek meg nincs az sem,az megszívta,de nem kicsit.Amúgy Pest.Te?Ha gondolod írj privit.
10 De,egy kicsit:)
2012. febr. 17. 20:21
13/24 A kérdező kommentje:
Mi is téged:D
2012. febr. 17. 20:22
14/24 anonim válasza:
nem tudom, nekem sem ment soha. Rossz természetem van, nem illek össze senkivel :(
15/24 anonim válasza:
Mibõl gondolod, hogy rossz természeted van?
(utolsótól kérdezem)
16/24 anonim válasza:
14# ha nem változol, így is maradsz! Ahogy te is kedves kérdező!
17/24 A kérdező kommentje:
utcsó:Pont azt kérdeztem,hogy mi bennem a hiba.Ha tudod és megmondod,azzal talán segíthetnél is.
2012. febr. 17. 21:47
18/24 anonim válasza:
Én is ebben a cipöben járok...Ismerősöm van rengeteg,de az mind csak felszínes kapcsolat.Eddig úgy gondoltam,hogy van egy igaz barátnőm,de mikor bepasizott kiderült,hogy orbitálisat tévedtem.Én sosem hanyagoltam őt a barátom miatt,össze lehet egyeztetni a kettöt,ő viszont már felém sem néz,sem egy sms,semmi...
22n
19/24 A kérdező kommentje:
Nyugi,ha szakít vele a pasija,vissza fog hozzád találni.Tapasztalat,sajnos.
2012. febr. 17. 22:00
20/24 anonim válasza:
A-a...Csalódtam benne..Nem kérek ilyesmiböl,nem kívánok Neki semmi rosszat,legyen boldog,de ha netán szétmennének,akkor majd sírjon másnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!