Szerintetek feltörjem párom email címét?
Tudom, hogy nagyon hülye kérdés és magam sem értem hogy süllyedhettem idáig, de már nem látok más megoldást.
Hetek óta bennem van egy gondolat, ha megnézném a levelezéseit, mindenre fény derülne. (Női megérzés)
Évek óta tudom a jelszavát, de soha nem éreztem szükségét annak, hogy "ellenőrizzem", most azomban annál inkább. Már egy ideje megromlott a kapcsolatunk, nem törődik velem, nem érdekli semmi, ugy érzem nyűg vagyok a nyakán. Próbáltam beszélni vele erről, de mindent tagad és azt mondja, beképzelem az egészet. Minden rendben van köztünk.
Már egy ideje rákapott a netezésre, mostanra szinte minden idejét a gép elött tölti. Azt érzem, ha megnézném a mailjeit, talán igazolást kapnék a gyanúmra, vagy megnyugodnék hogy nincs semmi a háttérben. (Bár ezt kétlem)
Mit gondoltok?
Én is tisztában vagyok azza, mit jelent "feltörni egy email címet", köszönöm a kioktatást!
Bár a kérdés szempontjából szerintem lényegtelen, talán jobban tetszett volna ha így teszem fel a kérdést: "Szerintetek belépjek párom email fiókjába, ugyanis tudom a jelszavát?" (Kicsit hülyén hangzott volna, nemde?) Továbbá a kérdés kifejtésében oda írtam, hogy ismerem a jelszavát. Nem értem miért kell lényegtelen dolgokon lovagolni.
Aki pedig dalszöveget mellékelt, annak üzenem hogy nem volt kötelező válaszolni a kérdésemre, és ettől a hülyeségtől nem lettem okosabb.
Minden olyan válaszolónak aki értelmes válaszokat írt, NAGYON KÖSZÖNÖM!
Mikor megakarnád nézni,rádöbbensz,hogy : "Te jó ég!A párom megváltoztatta a jelszavát!"
Na akkor mit fogsz lépni?
Ja és csak hogy tudd, minden embernek van plusz emailcíme.Így a párodnak is biztos !
:)
Szerintem akár megis nézheted mostmár, a bizalmatlanság már ígyis megvan, most megnézed vagy nem...Ha pl. beszélnétek erről és felhoznád, akkoris az lenne hogy nem bízol benne, csak nem nézted meg a levelezéseit.
Én meg barátom közt sincsenek titkok, bár tudom hogy nem csalna meg sosem, tudjuk egymás jelszavát de én speciel még sosem léptem be semmijébe. Azt nemtudom ő belépett-e, de nemhiszem, bár sokat nem érne vele mivel max 1-2 haverral és vele beszélek neten, smst is szinte csak neki írok.
Tehát, bocsi a kis kitérőért :D A lényeg az, hogy te döntesz, te tudod mennyire bízol benne, de ahogy látom nemnagyon...Így akár meg is nézheted, a bizalmatlanság már úgyis megvan sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!